1
DJ-utstyr

DJ-produktene for deg!

 

 

Se alle våre DJ-produkter

Philips i samarbeid med Armin van Buuren

 

Philips DJ PRO-produkter er utviklet i samarbeid med Armin van Buuren. Målet har vært å skape produkter for folk som lever og ånder for musikk. Armins erfaring og fagkompetanse har blitt et referansepunkt for bransjens strengeste krav.

Philips profesjonelle DJ-hodetelefoner

 

Philips PRO DJ-hodetelefoner er designet i samarbeid med Armin van Buuren, som med sin erfaring har hjulpet oss å utforma PRO DJ-hodetelefonene i henhold til bransjens strengeste krav. PRO DJ-hodetelefonene er utformet for å gi komfort og ytelse og har en robust aluminiumskonstruksjon som gir enestående lyd.

Robust

 

Hodebøylen er laget av en stållegering med aluminiumshengsel for bedre holdbarhet. (A5-PRO)

Høy uteffekt

 

50 mm-element som er konstruert for å håndtere effekter på 3500 mW. (A5-PRO)

Kompakt

 

Kan brettes sammen til et kompakt format som er lett å bære og ta med seg. (A5-PRO)

Utskiftbare øreputer

 

Avtakbare, utskiftbare og komfortable øreputer. (A5-PRO)

 

Philips M1X-DJ-lydsystem

 

M1X er et DJ-miksebord og lydsystem som er inspirert av Armin van Buurens lidenskap for musikk. M1X-DJ inneholder alt som en blivende DJ trenger for å skape liv på dansegulvet – i en bærbar enhet. Vis hva du er god for – når som helst, hvor som helst.

Praktisk 'Djay 2'-appintegrering

 

Algoriddms 'Djay 2'-app er lett å bruke og har avanserte Multitouch-miksefunksjoner som gjør miksing enkelt enten man er nybegynner eller proff.

DJ-platespillere og crossfadere av topp kvalitet

 

Store trykk- og berøringsfølsomme brytere gir følelsen av å mikse på vinyl og er skreddersydde for å gi fantastisk scratchytelse.

 

Vendbart kontrollpanel

 

Når du ikke mikser eller spiller, kan du vende kontrollpanelet og bruke M1X-DJ som en Bluetooth-høyttaler. Slapp av og lytt til musikk, eller slipp løs festen.

Kan seriekobles for kraftigere lyd

 

Seriekoble flere M1X DJ-systemer, eller koble til eksterne høyttalere eller forsterkere via lydutgangen. Det vil garantert få festen i gang, uansett sted.

Produkthøydepunkter

Medievisning

Philips DJ-hodetelefoner

 

Philips DJ-hodetelefoner byr på suveren komfort og enestående lydkvalitet med dyp, dynamisk bass og kraftig lyd.