1
Luftrenser og luftfukter

Philips luftbehandlingsprodukter

Ta kontroll over inneluften

Luftrenser
Allergier

Philips luftrensere fjerner effektivt partikler og allergener, som for eksempel pollen, dyrehår og bakterier.

Luftfuktere
Tørr luft

Har du tørr inneluft? Philips luftfuktere sørger for optimal luftfuktighet på en naturlig og hygienisk måte.

Kombiprodukt
Optimal luft

Få bedre inneluft og optimal luftfuktighet med en kombinert luftfukter og luftrenser fra Philips.
Alle produkter

Inneluften

 

Inneluften vi puster inn i hjemmene våre er ofte mer forurenset enn luften vi puster inn utendørs. Å puste inn ren luft kan være like viktig som å spise sunt. Se nedenfor for mer informasjon. 

Les mer 
Forurensning innendørs kan komme fra bl.a. matlaging, rengjøringsprodukter og husdyr. Nye møbler, ny maling eller nytt tapet kan også avgi gasser og flyktige organiske forurensninger. Dessuten blir den allerede forurensede inneluften blandet med forurensning utenfra. Selv med stengte dører og vinduer, kan allergener og småpartikler på under 2,5 mikrometer komme inn gjennom ventilasjonen. Pollen fra trær, gress og planter er faktisk et vanlig allergen innendørs, og kan gi allergisymptomer. Et annet innendørsallergen er støv, som kan inneholde støvmidd, mineraler og andre partikler som kan gi kraftige allergiske reaksjoner og astma.

For at mugg, bakterier og virus ikke skal vokse eller spre seg, bør luften i hjemmet holde en fuktighet på 40-60 %. Et rom med optimal luftfuktighet er behageligere å oppholde seg i, gjør det lettere å puste og gjør at huden ikke tørker ut.

Frisk luft

 

Mange tror at de er beskyttet hjemme, men luften i våre hjem kan være 2–5 ganger så forurenset som uteluften, ifølge Verdens helseorganisasjon, WHO*. Å puste inn frisk, ren inneluft kan bidra til bedre helse og mer velvære i hverdagen.

Ren inneluft

med Philips luftbehandlingsprodukter

 

Enten du er pollenallergiker eller har tørr hud, så har vi et produkt for deg. Teknologien i våre luftbehandlingsprodukter kan forbedre helsen din og motvirke plagene når du er hjemme.

Naturlig luftfiltrering

Naturlig filtrering

VitaShield IPS-teknologien filtrerer ut ultrafine partikler så små som 20 nanometer, som for eksempel allergener, bakterier, støv og virus.

AeraSense
Gjør det usynlige synlig
AeraSense måler luftkvaliteten innendørs, stiller automatisk inn luftrenseren på optimal luftrensing, samt gir tilbakemelding om luftkvaliteten i sanntid.
Optimal och hälsosam luftfuktighet
Optimal og sunn luftfuktighet 
NanoCloud-teknologi sikrer optimal luftfuktighet (40-60 %) og reduserer både støvdannelse og spredning av bakterier og virus.

Testet av ECARF for allergikere

 

En klinisk test som ble utført av ECARF, en av verdens ledende organisasjoner innen allergiforskning, viste at pollenallergikere som bruker Philips Air Purifier får betydelig færre symptomer på pollenallergi, som nysing, røde og rennende øyne, kløende og rennende nese samt hudplager.

* Etter 90 minutters eksponering med Philips luftrenser sammenlignet med eksponering uten filter – klinisk testet av ECARF

Vår teknologi filtrerer ut

Pollen och allergener
Pollen og allergener
Damm och kvalster
Støv og midd
Bakterier och virus
Bakterier og virus
Torr inomhusluft
Tørr inneluft
Matlagning och matos
Gasser og lukt
Partiklar och avgaser
Partikler

Se også

Mer innen rengjøring

Robotstøvsugere

Skapa ett rent och 
hälsosamt hem