1
Fastlinjetelefoner

Fastlinjetelefoner

Tidløs design og smarte funksjoner

Utforsk hele utvalget vårt av fastlinjetelefoner

Førsteklasses design. Ren tilkobling.

Philips' serie med digitale trådløse og kablede designtelefoner er stilmessig modige og samtidig klassisk tidløse. Vår elegante kvartett – Luceo, Mira, Linea og Scala – kombinerer moderne enkelhet med finesse. Design-serien er inspirert av moderne hjemmeinnredning, storbyliv og avansert tilbehør og er en hyllest til livets ønskemål og forventninger. Hver telefon er utformet med symmetri og ergonomisk geometri i tankene, med utgangspunkt i klasseledende materialer, fagmessig utførelse og et nøyaktig fokus på detaljer. Philips’ Design-serie representerer en helt ny tilnærming til design og bruk av hjemmetelefoner, både i utførelse og intuitiv brukervennlighet – og den er en pryd i ethvert hjem.

Luceo (M660/M665)

Luceo trådløs telefon fra Philips vitner om en ny epoke for hjemmetelefoni. Med en utrolig stilig og moderne formfaktor og 360-graders design er Luceo flott å se på fra alle vinkler. Den avanserte og karakteristiske designen med fine detaljer sørger for at Luceo fungerer som et kunstobjekt i et moderne hjem. Den har et ekstra display som er sømløst integrert på basen, og det viser klokkeslett og oppringings-ID. Den har også en rekke avanserte funksjoner, som telefonbokoppføringer med flere felt samt en rekke personverninnstillinger. Philips Linea er et vakkert kunstverk som utstråler minimalisme med sin smale form, og som passer godt inn i et moderne hjem. Den vågale arkitektoniske silhuetten gjenspeiler navnet og formålet – ren, sømløs tilkobling. Det er lagt mye arbeid i designdetaljene og den intuitive brukervennligheten – fra kalibrerte taster for presis ringing og et reversert LCD-display med høy kontrast som er enkelt å lese, til førsteklasses akustikk for kompromissløs kommunikasjon.

reddot award 2015

Mira (M550/ M555)

Philips Mira er en prisbelønt telefon som har funnet veien inn i manges hjerter. Med sin skulpturelle silhuett og klassisk ergonomiske design har Mira med rette blitt tildelt de prestisjetunge prisene Reddot og Good Industrial Design. Mira representerer en ny retning innen trådløse telefondesign med sitt enkle og intuitive tastatur og et håndsett som er laget for uslåelig komfort under lange samtaler. Det smarte ledningssystemet skjuler ledningene, mens Philips HQ-Sound-teknologien sørger for en tydelig og naturlig stemmegjengivelse – alltid.

Linea (M330/ M335)

Philips Linea er et av de nyeste medlemmene i vår Design-serie. Den er det rene kunstverket med sine slanke linjer som utstråler enkelhet og understreker atmosfæren i hvert moderne hjem. Den djerve silhuetten gjenspeiler navnet og løftet om ren, ledningsløs tilkobling. Det er lagt mye arbeid i designdetaljene og det intuitive brukergrensesnittet – fra kalibrerte taster for presis ringing og et reversert LCD-display med høy kontrast som er enkelt å lese, til klasseledende akustikk for kompromissløs kommunikasjon.

Scala (M110)

Philips Scala er en kablet telefon som gjør designerutvalget vårt komplett og har de klassiske egenskapene til kablede telefoner – nemlig pålitelighet og sikkerhet – i Design Collection-formspråket med vågal minimalisme og klassisk eleganse. Den minimalistiske designen gir utmerket komfort og ergonomisk bruk, både til korte og lange samtaler, mens det smart festede reverserte LCD-displayet med høy kontrast har en tydelig visning fra alle vinkler. Uansett om Scala settes på et bord eller monteres på en vegg, er den et tidløst objekt som passer perfekt i dagens moderne hjem.

Produkthøydepunkter

Media showcase

Bringer mennesker nærmere hverandre

Philips' klassiske serie kombinerer overlegen komfort med brukervennlighet. Serien består av tiltalende og praktiske telefoner som passer inn i alle hjem, og som gjør det lett å holde kontakten med venner og familie. Med et tydelig display og navigasjonspanel er dette pålitelige og robuste telefoner som også er enkle å ringe og motta samtaler med. Og med krystallklar lyd som bringer deg enda nærmere dine nærmeste, har denne telefonen noe for alle.

Utforming

Den enkle og moderne designen tar seg godt ut fra alle sider og er utformet med sikte på å være slitesterk og holdbar. Takket være den smarte kabelføringsfunksjonen unngår du unødvendig rot og styr.

Ergonomisk

Håndsettene har en strukturert design på baksiden som gir bedre grep og komfort. De strategisk plasserte knappene gir et tydelig navigasjonsområde som gjør det lett å ringe. En kompakt og stabil baseenhet som passer overalt, er det lett å dokke telefonen.

Smarte funksjoner

Vår Klassisk-serie byr på mange smarte funksjoner, inkludert blant annet:

 

• Babymonitor: Sett DECT-håndsettet på barnerommet, så blir du varslet av baseenheten, en annen fastlinjetelefon eller mobiltelefon når babyen gråter.

 

• Stillemodus: Med stillemodusen er det lett å deaktivere ringelyden på forhåndsinnstilte tidspunkter, slik at du kan nyte litt ro og fred. Med filtreringsfunksjonen kan du angi at kun valgte numre fra kontaktlisten skal aktivere ringelyden når stillemodus er aktivert.

 

• Kompatibel med høreapparat: Denne funksjonen gjør at du kan bruke telefonen sammen med et høreapparat og samtidig redusere omgivelsesstøy som summelyder, pipelyder og annet.

 

• ECO: Energieffektiv og miljøvennlig med lavt strålingsnivå (ECO- og ECO+-modus) og strømforbruk. Ingen stråleeffekt når ECO+ er aktivert.