1
Tannbørstehoder

Vi har børstehoder til alle og enhver

 

Philips Sonicare har et bredt utvalg av børstehoder som dekker dine spesielle behov – fra hvitere tenner til avansert rengjøring mellom tennene og myke buster som er skånsomme. Hvert børstehode er svært viktig for hovedteknologien vår med høyfrekvente børstebevegelser. Velg det som passer for deg.

Tannbørstehoder

 • AdaptiveClean
   

  AdaptiveClean

  • Børstehodet for grundig rengjøring er skånsomt mot tannkjøttet uansett hvordan du pusser
  • Følger formen på tennene og tannkjøttet og dekker fire ganger så stor pusseoverflate
  • Fjerner opptil ti ganger mer plakk langs tannkjøttskanten og mellom tennene

 • DiamondClean
   

  DiamondClean

  fra kr 249,00*

  Diamantformede børstestrå polerer effektivt bort flekker, og gir synbart hvitere tenner i løpet av bare en uke. Fjerner inntil 7x så mye plakk som en manuell tannbørste.

 • Sonicare for kids
   

  Sonicare for kids

  fra kr 159,00*

  Sonicare for Kids rengjør og beskytter et voksende smil. Ved å kjøpe en Sonicare for Kids, gir du barnet ditt et viktig verktøy til en sunnere fremtid.

*Foreslått utsalgspris
**De viste spesifikasjonene passer ikke til alle produktene i alle serier.

Flere Tannbørstehoder

Bytt børstehode hver tredje måned for optimal plakkfjerning

 

Våre blå påminnelsesbuster blir hvite når det er på tide å bytte ut børstehodet. Et annet tips er å bytte med årstidene. Bytt børstehode hver tredje måned – vår, sommer, høst, vinter – for å få best mulig resultater.

 

Las cerdas de aviso en color azul se vuelven blancas cuando llega el momento de cambiar el cabezal de cepillo. También puedes guiarte por el cambio de estación para recordar que debes sustituirlo. Sustituye tus cabezales de cepillado cada tres meses (cada primavera, verano, invierno y otoño) para disfrutar de los mejores resultados posibles.

 
replace 3 monts logo

Lær om hvorfor munnhygiene gjør hverdagen din bedre