1
Narresmokker

Komfort
hele veien

Narresmokker

Det ledende merket anbefalt av mødre

Smokkene våre kort fortalt

Orthodontic for healthy oral development

Ortodontisk for sunn tannutvikling

High teat acceptance icon

Smokken aksepteres lett av de fleste barn

Philips Avent Pacifier BPA Free

Uten BPA

Den mykeste smokken til babyens sensitive hud***

ultra soft

Størrelser fra 0 til 18 måneder
Fra*: kr 119,00
Vårt svært myke og fleksible skjold følger formen på babyens kinn og etterlater seg færre merker og mindre hudirritasjon**. Du kan bruke boksen til å sterilisere smokken i mikrobølgeovnen og oppbevare den på en hygienisk måte når dere er på farten.

Mini

Størrelser fra 0 til 2 måneder

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Fra*: kr 49,00
 • Møt Mini, en smokk vi har laget spesielt for svært små babyer. Det ekstra lille og lette skjoldet passer perfekt til den nyfødte, uten å berøre nesen.

Soothie

Størrelser fra 0 til 3+ måneder
Fra*: kr 129,00
 • Soothie er en smokk i én del som er laget med medisinsk silikon. En fingerformet åpning foran gjør at den lille samtidig kan nyte den naturlige trøsten fra fingeren din.

Classic

Størrelser fra 0 til 18 måneder
Fra*: kr 69,00
 • En allsidig smokk for alle typer trøst. Og med utforminger som lyser i mørket, er det alltid lett å finne Classic om natten.

ultra air

Størrelser fra 0 til 18 måneder
Fra*: kr 99,00
 • Det lette skjoldet har fire ekstra store luftehull og er designet for maksimal luftstrøm, slik at babyens sensitive hud holder seg tørr under smokkebruk. Kommer i en boks for sterilisering i mikrobølgeovn og hygienisk oppbevaring.
* Foreslått utsalgspris

Freeflow

Størrelser fra 0 til 18 måneder+
Veiledende utsalgspris: kr 79,00
Noen hudtyper er mer sensitive enn andre. Freeflow-smokken er utformet for å gi ekstra luftstrøm og redusere hudirritasjon.

ultra soft snuggle

Mer komfort fra all kos
Veiledende utsalgspris: kr 249,00
Den svært myke Philips Avent-kosekluten er et kosedyr med en ekstra myk smokk. Kosekluten er myk og lett slik at babyer kan holde den tett inntil seg for å føle seg trygge. Den er lett synlig og kan løsnes fra smokken for enkel rengjøring.

Gode råd som gjør valget enklere

 • Perfekt match: Slik velger du den beste smokken for babyen din

  Narresmokker

  Perfekt match: Slik velger du den beste smokken for babyen din

  Les mer
 • Derfor er det sunt å bruke smokk

  Narresmokker

  Derfor er det sunt å bruke smokk

  Les mer
Noen ganger trenger du bare litt trøst. Fort. Vi hjelper deg med å roe babyen på en rask og forsiktig måte med Soothie, en smokk som gjør at du samtidig kan stryke babyen med fingeren din.

Philips-designteamet
Det ledende merket anbefalt av mødre

Narresmokker


Litt trøst rekker langt når du skal bli kjent med verden. Utvalget vårt med ortodontiske smokker er utformet for å trøste babyen på en naturlig måte, hele veien. Trøst er selvsagt personlig, så det finnes en rekke ulike smokker som passer til babyens unike behov. Fra nyfødt til smårolling, fra å lyse i mørket til å gi ekstra luftstrøm og med uendelig mange søte utforminger har Philips Avent litt trøst til alle babybehov. 

 

1 Basert på en nettbasert kundeundersøkelse som ble gjennomført av GemSeek i desember 2015, med over 9 000 kvinnelige brukere av merker og produkter for barn.

***85 % av mødre som svarte på undersøkelsen, syntes denne smokken føltes mykere enn åtte sammenlignbare modeller fra andre ledende merker, uavhengig undersøkelse, USA, feb. 2017.

**ifølge en amerikansk undersøkelse fra 2016 som inkluderte 112 mødre.

Ikon for vanlige spørsmål, håndbok og hjelp

Lurer du på noe?
Vi er her for å hjelpe deg