1
Stemmeopptaker

Stemmeopptakerløsninger

Jobb smartere

 

Oppdag mer

pocket-memo

Mobil diktering

 

Philips Pocket Memo-taleopptakeren tar dikteringsjobben til et nytt nivå med overlegen design og ergonomisk utførelse. Den har også svært kraftige funksjoner som 3D-mikrofon og bevegelsessensor. Den svært mobile taleopptakeren overgår alle forventninger når det gjelder lydkvalitet. Pocket Memo-taleopptakeren er ikke bare en diktafon, den er det perfekte valget for profesjonelle som liker å være effektive på farten.

 

Utforsk Philips Pocket Memo-serien

dictation-app

Dikteringsapp

 

Smarttelefonappen med dikteringsopptaker gir deg enda høyere produktivitet når du er på farten. Den profesjonelle dikteringsløsningen er utformet for å passe med Philips SpeechLive, som en del av Philips SpeechExec-programvarepakken. Den praktiske dikteringsappen gir brukerne mulighet til å ta opp, redigere og sende dikteringsfiler, hvor som helst og når som helst. Dette sørger for større fleksibilitet og raskere dokumentasjon.

 

Utforsk dikteringsappen

desktop

Stasjonær diktering

 

Philips SpeechMike er uten tvil den beste stasjonære dikteringsmikrofonen på markedet. Nyutgivelsen SpeechMike Premium er verdens første stasjonære digitale dikteringsenhet med bevegelsessensor og fritthengende mikrofon. De nyskapende funksjonene gir den samme gode lydkvaliteten man får i et lydstudio, noe som gjør den perfekt til talegjenkjenning.

 

Utforsk Philips SpeechMike-serien

audio-recorder

Lydopptaker

 

Lydopptakerne i Philips Voice Tracer-serien er svært enkle å bruke. De passer perfekt når du må ta opp lyd, for eksempel å ta opp samtaler, forelesninger, intervjuer, møter med mer. Uansett hva du trenger å ta opp, finnes det en digital taleopptaker som er skreddersydd for deg og dine behov.

 

Utforsk Philips Voice Tracer-serien

transcription-sets

Transkripsjon

 

Transkripsjonssettene fra Philips er spesielt utformet for å gjøre transkripsjonsjobben enkel og intuitiv. Brukere kan gå fra tale til tekst enda raskere enn før. Filene som tas opp på opptaksenheten, f.eks. taleopptakeren eller dikteringsappen, kan gjøres om til tekst på null komma niks.

 

Utforsk transkripsjonssettene

speechlive

Løsninger som forbedrer arbeidsflyt

 

Få bedre arbeidsflyt med Philips' dikteringsløsninger Philips SpeechExec og Philips SpeechLive. Administrer arbeidsflyten fra sentralt hold, og kom enkelt i kontakt med både dikterere og transkriberere. Uansett om du bruker taleopptakeren eller dikteringsappen, sparer du både tid og penger med Philips' løsninger for bedre arbeidsflyt.

 

Utforsk løsningene for bedre arbeidsflyt

start-trial-image

   

Få en gratis prøveperiode

 

Start en 30-dagers kostnadsfri testperiode i dag, og finn selv ut av hvorfor så mange profesjonelle mener vi er best på diktering.

 

Start prøveperioden

Dette sier kundene

 

     

 

 

Jeg kan ikke få takket dere nok. Det er helt utrolig hvor raskt dere klarte å finne et produkt som oppfyller alle kravene mine."

 

Karen Vasquez
Executive & Personal Assistant

Congress Point Financial, Florida

 

Vis kasusstudier