1
Kaffe

Oppdag våre kaffemaskiner

Helautomatiske Saeco-espressomaskiner

 

Automatiske espressomaskiner gir deg kopp etter kopp med kaffe laget av nymalte kaffebønner med et trykk på en knapp. Du får alt fra en espresso til en café lungo, cappuccino, latte eller latte macchiato med fersk skummet melk fra den integrerte melkeskummeren. Og alternativer for å tilpasse kaffen hvert steg på veien. 

Helautomatiske Philips-espressomaskiner

 

Våre bønne-til-kopp-kaffemaskiner leverer espresso eller filterkaffe med ett trykk. Mens den integrerte melkeskummeren er perfekt for å lage en cappuccino eller latte macchiato – dag eller natt.

SENSEO® kaffeputemaskiner

 

Velg fra et overdådig utvalg av SENSEO®-kaffeputer, sett dem i kaffemaskinen, trykk på start – og sekunder senere kan du nyte en stor filterkaffe med et deilig skumlag.

Philips filterkaffemaskiner

 

Tilbered filterkaffe på den tradisjonelle måten ved å fylle papirfilteret med malt kaffe og trakte en hel kanne med aromatisk kaffe som du kan dele med venner eller familie – med minimalt rot.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Møt merkene våre

Klikk på merkelogoene for å oppleve mer
Abonner på avkalkingsmiddel

Abonner på avkalkingsmiddel

 

Når du har et abonnement på avkalkingsmiddel, får du alltid redusert pris.

 

Les mer

Perfekt traktekaffe eller perfekt espresso

Perfekt traktekaffe eller perfekt espresso

 

Philips CoffeeSwitch justerer trykket i kaffemaskinen, og du kan nyte enten en perfekt espresso eller en kopp vellaget klassisk kaffe.

 

Les mer

Evighetsfilteret AquaClean

Evighetsfilteret AquaClean

 

Slipp å tenke på avkalking med AquaClean evighetsfilter, avkalkingsfritt i minst 2 år. Det er en av fordelene i vår eksklusive Incanto-serie.

 

Les mer