1
Mediespillere

Mediespillere

Den beste underholdningsopplevelsen

Utforsk hele utvalget av mediespillere

 

Hjemmevideo

Med Philips Mediespillere får du en hjemmeunderholdningsopplevelse som kombinerer det stilrene og kraftfulle med intuitiv, brukervennlig innstilling og bruk. Blu-ray-spillerne gir skarpe, klare og fargesterke bilder i Full HD, mens DVD-spillerne vekker filmene til live som aldri før. Med en spiller fra Philips kan du fordype deg i filmenes verden uten å måtte forlate hjemmets lune arne.

Sortimentsoversikt

Fidelio Blu-ray-spillere

Opplev levende og krystallklare bilder samt lyd av høy kvalitet med Fidelio Blu-ray-spilleren.

Blu-ray-spillere

Nyt klart, tydelig og realistisk videoinnhold i HD.

 

 

DVD-spillere
Vekk DVD-filmene dine til live med skarpe detaljer, myke bevegelser og klare bilder. 

 

Bærbare DVD-spillere
Med våre bærbare DVD-spillere kan du se favorittfilmene dine uansett hvor du befinner deg. 

Blu-ray-spillere

Fordyp deg i filmens magiske verden, og gled deg over klar og realistisk bildekvalitet med Philips Blue-ray-spillere. De har flott design, er kraftige og byr på en problemfri og utrolig realistisk kinoopplevelse. Vi er ledende på Blu-ray-teknologi og kan derfor tilby produkter med forbløffende realistisk lyd- og bildekvalitet.

Miracast™

Miracast™ er en trådløs node-til-node screencastingstandard

som dannes via direkte Wi-Fi-tilkoblinger utviklet for din Blu-ray-spiller. Du får forenklet brukergrensesnitt som skjermspeiling fra den bærbare enheten til en større skjerm gjennom en Miracast™-sertifisert enhet. Det er ingen begrensninger for dekoding ved innebygget kodek.

HDMI 1080p

HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Bruk Blu-ray-spilleren til å se og nyte DVD-filmer fra standard oppløsning i HD – slik at du får flere detaljer og mer naturtro bilder.

 

 

USB-mediefunksjoner

Enkel tilkobling av mobile lagringsenheter som USB-minne eller -harddisker, gir tilgang til ubegrensede mengder videoer og bilder i ulike codec-format på TV-skjermen via din Blu-ray-spiller.

Funksjoner for flere plater

Philips Blu-ray-spillere har funksjonalitet for flere formater: DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, BD, BD R/BD RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, SVCD, VCD og AVCHD

Produkthøydepunkter

DVD og bærbare DVD-spillere

 

Vekk filmene dine til live med Philips DVD-spillere, og få en utrolig seeropplevelse med klare detaljer, myke bevegelser og skarpe bilder. Ta med deg filmene dine overalt med kompakte og hendige DVD-spillere, og se på film uansett hvor du er.

DVD-spillere til hjemmet

ProReader-enhet

Med en ProReader-enhet får du knirkefri avspilling av filmer og videoer på DVD-spilleren. Selv om platen skulle være skitten eller ha riper, spilles den av fra begynnelse til slutt, uten at du merker noen problemer. ProReader-enheten er basert på den nyeste teknologien for konvertering av svake analoge signaler til sterke digitale signaler. Dermed kan plater med skader spilles av feilfritt.

USB Media Link

USB (Universal Serial Bus) er en protokollstandard som brukes for å koble sammen datamaskiner og annet elektronisk utstyr. Med en USB Media Link behøver du kun å koble USB-enheten til DVD-spilleren, velge film, foto eller musikk og sette i gang.

Bærbare DVD-spillere til reisen

Væskebestandig modell

 

Den bærbare DVD-spilleren er konstruert for å tåle utilsiktet søl og spill. Den væskesikre konstruksjonen med gummiert utside, hindrer væske i å skade elektriske og mekaniske komponenter. Konstruksjonen er dessuten lett å rengjøre.

Doble skjermer for underholdning i bilen

 

Du kan vise samme film eller bilde på den bærbare DVD-spilleren på begge skjermene. Det er lett å koble til og feste skjermene til bilens nakkestøtter. 

 

Produkthøydepunkter