1
Hjemmelyd

Hjemmelyd

Blås liv i musikken

Se alle våre hjemmelydprodukter

Musikk for alle

Med trådløse høyttalere med strømming via Bluetooth eller AirPlay kan du raskt og enkelt strømme musikk fra smartenheter.

Sortimentsoversikt

Bluetooth®-høyttalere

Du kan raskt og enkelt strømme kvalitetsmusikk fra smarttelefonen via Bluetooth®, uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Philips Fidelio

Philips Fidelio-sortimentet er basert på tanken om at hvis du virkelig setter pris på god lyd, er selv den minste detalj av betydning.

Bærbar lyd

De bærbare høyttalerne fra Philips er stilige, lette og kraftige nok til å holde festen i gang både innendørs og utendørs.

Dokkkinghøyttalere

Med våre dokkinghøyttalere kan du enkelt og smidig lytte på musikk med førsteklasses lydkvalitet fra smarttelefoner og nettbrett.

PC-høyttalere

Disse kraftige PC-høyttalerne er skreddersydde for spill og multimedieinnhold. De fås i elegante og moderne modeller som gjør seg godt i hjemmet.

Klokkeradio

Bli vekket av din favorittmusikk eller radioen når du selv vil.

CD Soundmachine

Spill CD-platene dine på en Philips CD Soundmachine – høy lydkvalitet uansett hvor du er.

 

 

AirPlay-høyttalere

Trådløse høyttalere med AirPlay-teknologi for strømming av musikk med førsteklasses lyd.

Hi-Fi-systemer

Spill av musikk fra mange forskjellige kilder – for lyd som passer din livsstil, med modeller som passer inn i hjemmet ditt.

Anerkjennelse fra bransjen

Tildelte utmerkelser og anerkjennelse av våre produkter.

Innovations Awards 2013

SHOQBOX-høyttaler SB7220

Fidelio A3-høyttaler AW3000

Party Machine FWP3200D

Design Awards 2013
Fidelio A9 trådløse høyttalere AW9000
Fidelio A5 bluetooth-høyttaler AW5000
Fidelio A3 trådløs høyttaler AW3000
SoundShooter bærbar høyttaler SBT30
SHOQBOX-høyttaler SB7220

Product Design 2013

Fidelio A9-høyttalere AW9000

Fidelio A5-høyttaler AW5000

Fidelio A3-høyttaler AW3000

Product Design 2014

BR-1X SB5100/5200 bærbar høyttaler

Fidelio P9X + P8 Bluetooth-høyttaler

M1X-DJ DJ DS8900 lydsystem

SB2000 DOT bærbar høyttaler

Suveren lyd til hjemmet

Philips Fidelio-systemene for hjemmelyd er resultatet av et kompromissløst lydarbeid og en vilje til å opprettholde de høyeste standarder for lyd. Alle Fidelio-lydsystemer byr på den beste lydkvaliteten i sin klasse, noe som gir lytterne muligheten til å fylle hverdagen med førsteklasses lydopplevelser.

"'Golden Ears" garanterer perfekt lyd


Philips Fidelio hjemmelydsystemer kjennetegnes av naturlige, rene og varme lydprofiler. Når vi utvikler ny lydteknologi, står våre "Golden Ears" i sentrum. De er perfeksjonistene våre, som er trent opp til å oppdage selv de minste lydnyanser.
 

Form etter funksjon

For alle hjemmelydprodukter er det viktig å ha en balanse mellom stil og lydkvalitet, slik at lytterne får det beste på alle fronter. Designen til Philips Fidelio er en kombinasjon av profesjonell lydteknikk, godt håndverk og førsteklasses produktutforming. Naturlige og førsteklasses materialer som tre og lakk, gir sortimentet et karakteristisk og moderne utseende.

Smidig tilkobling

Dynamisk lyd i fleksible lydsystemer gir deg fri tilgang til førsteklasses lyd på den måten du ønsker det. Brukervennlige, lettkonfigurerte produkter med Bluetooth og AirPlay håndterer utfordringen med å levere Hi-Fi-lyd på nye teknologiplattformer. Det gir trådløse lydsystemer der det ikke kompromisses på lydkvaliteten.

Plug and Play

I dag ønsker vi å være tilkoblet hele tiden. Med en dokkinghøyttaler kan du raskt og enkelt koble til og spille musikk fra Apple-enheter. Du kan strømme lyd, lade batteriet og dra nytte av alle fordelene ved en dokkingstasjon.

DualDock-mekanismen

DualDock-mekanismen er en innovasjon fra Philips og innebærer at ulike dokkingstasjoner er integrert i en rekke ulike musikksystemer. Uansett om du er på utkikk etter en klokkeradio, en superslank minihøyttaler, et klassisk system eller en løsning for flere kilder, er alt du trenger en 30-pinners kontakt for iPhone 4 og en Lightning-kontakt for iPhone 5.

Strømming via Bluetooth®-høyttalere

I dag er musikk tilgjengelig overalt. Den kan strømmes, lastes ned og deles via smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. I vårt store utvalg av hjemmelydprodukter finner du flere titalls Bluetooth-kompatible modeller. Dermed kan du strømme musikk enkelt via trådløse Bluetooth-høyttalere uansett om du foretrekker Apple, Android eller Windows.

Førsteklasses lyd via trådløse høyttalere

 

I vårt sortiment av trådløse hjemmelydhøyttalere er det modeller for alle typer rom. Her fins alt fra frittstående, komplette tårnhøyttalere til veggmonterte systemer, klassiske stereoer, monoblokk-modeller og multimediesystemer.

 

 

Produkthøydepunkter