1
Elektriske tannbørster

Philips Eltannbørster

Neste nivå av renhet. Neste nivå av pleie.

Sonicare for Kids

Eltannbørste for barn
Anbefalt pris fra: 549 kr

ProtectiveClean

Oppgrader tannbørsten
Anbefalt pris fra: 799 kr

DiamondClean

Vår bestselger
Anbefalt pris fra: 2099 kr

DiamondClean Smart

Smart sensor-teknologi
Anbefalt pris fra: 3499 kr
Philips Sonicare er den mest anbefalte elektriske tannbørsten med sonisk teknologi. Munnhelsen har en stor betydning for vår helse, derfor er det viktig at du bruker en tannbørste som renser i dybden - mellom tennene og langs tannkjøttranden. Philips har over 20 års erfaring innen forskning og produktutvikling av munnpleieprodukter. Den soniske teknologien er inspirert av tannpleien og har i dag 25 millioner fornøyde brukere over hele verden. 

Eltannbørste for barn

Sonicare for Kids

 • App med spill
 • Motiverer barna å pusse tenner
 • 2 børsteinnstillinger for ulike aldre
Veiledende utsalgspris: kr 549,00

Oppgrader din tannbørste

ProtectiveClean

 • Fjerner 7x mer plakk1
 • Gir 100% friskere tannkjøtt
 • Innebygd trykksensor

 

 

Veiledende utsalgspris: kr 799,00

Eltannbørste med app

FlexCare Connected

 • Tips og råd i appen
 • 3 børsteinnstillinger
 • Innebygd trykksensor

 

 

Veiledende utsalgspris: kr 1 590,00

Vår bestselgende eltannbørste

DiamondClean 

 • Ladeglass
 • 5 forskjellige børsteinnstillinger
 • Reisefutteral med lading

 

Veiledende utsalgspris: kr 2 099,00
Sammenlignet med en manuell tannbørste, når Sonicare brukes i Clean-modus med Plaque Defense-børstehode.

Vår nyhet 
ProtectiveClean

Vår nyhet ProtectiveClean fjerner 7x mer plakk enn en manuell tannbørste og renser tennene og tannkjøttet i dybden. Den elektriske tannbørsten har en innebygd trykksensor som kjenner hvis du børster for hardt. På denne måten kan du være sikker på at børstingen er både skånsom og effektiv.

Artikler om munnhelse

Hitta bästa eltandborsten för dig

Er du usikker på hvilken elektrisk tannbørste som passer best for deg?

 

Vi hjelper deg i fire enkle steg

Mer om eltannbørster

Vi anbefaler at du bytter børstehodet hver tredje måned. Ved å bruke et BrushSync-børstehode til din ProtectiveClean eller DiamondClean, signaliseres den automatisk når det bør byttes ut. Hvis du ikke bruker BrushSync, vet du at børstehodet må byttes når de blå børstenstråene blir hvite.
Philips Sonicare er designet for å fjerne plakk. Den fjerner faktisk opptil 10 ganger mer plakk enn en manuell tannbørste. De svepende bevegelsene i kombinasjon med pulsasjonene gir 62.000 bevegelser per minutt. Dette betyr at du får en mye mer effektiv tannpuss sammenlignet med å bruke en manuell tannbørste.
For å lettere finne riktig tannbørstehode til dine behov, er alle Sonicares tannbørstehoder kompatible med Sonicares elektriske tannbørster. Du kan blant annet velge et børstehode som er spesialdesignet for å fjerne plakk, for følsomt tannkjøtt eller for flekker og misfarging på tennene. Felles for alle børstehoder er at de utnytter Sonicares unike teknologi med høyfrekvente bevegelser og stort kontaktområde. Du bytter enkelt børstehode ved hjelp av klikkfeste på din eltannbørste. 
Tannleger anbefaler elektriske tannbørster, da de fjerner mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste på kortere tid. Philips Sonicare elektriske tannbørster presser også vann og tannkrem mellom tennene og langs tannkjøttranden, og rengjør der en vanlig tannbørste ikke når. En elektrisk tannbørste, i kombinasjon med daglig bruk av tanntråd eller andre rengjøringsmetoder for å rense mellom tennene, er den mest effektive måten for å fjerne plakk fra tennene og holde tannkjøttet friskt. 
Jo eldre vi blir, jo vanskeligere er det å opprettholde naturlig hvite tenner. Dårlig tannpuss, røyk, mat og drikke er noen faktorer som påvirker tennene. Det vi opplever som flekker og misfarging på tennene, er belegg som legger seg på toppen av emaljen. Med en elektrisk tannbørste kan du faktisk pusse bort flekker og få synlig hvitere tenner. Ved å pusse tennene dine (i minst to minutter hver gang!) daglig med en Philips Sonicare eltannbørste, kan du redusere misfarging og fjerne opptil 100% flere flekker.³
En roterende elektrisk tannbørste, som navnet antyder, har et rundt børstehode og bruker roterende, pulserende bevegelser som renser en tann om gangen. En sonisk elektrisk tannbørste har i stedet et diamantformet børstehode og bruker høyfrekvente, svepende bevegelser som presser vannet og tannkremen mellom tennene. Med en sonisk elektrisk tannbørste kan du bruke samme bevegelse som når du børster med en vanlig tannbørste, og dermed være sikker på at du kommer til overalt.
Nesten halvparten av tannoverflaten er mellom tennene og hvis du ikke bruker tanntråd eller andre rengjøringsmidler mellom tennene, er det faktisk en stor del av tannen som ikke blir rengjort. Daglig rengjøring mellom tennene er derfor viktig for å få sunne tenner og frisk ånde. Det fjerner plakk og bakterier, og kommer til der tannbørsten ikke når - eller hvor maten har festet seg. Det er også viktig for å holde tannkjøttet friskt. Hvis du synes det vanskelig å bruke tanntråd, anbefaler vi AirFloss Ultra som er like effektiv som tanntråd, bare enklere og raskere i bruk..5

På samme måte som for voksne, anbefaler tannleger at barn skal pusse tennene sine i minst to minutter, to ganger om dagen. Allerede i en alder av tre kan barn begynne å bruke en elektrisk tannbørste ved hjelp av en voksen. Før dette er tannkjøttet for følsomt. Med en elektrisk tannbørste er det lettere å justere pussingen slik at den er skånsom mot tennene og renser i dybden.

 

Ved hjelp av Philips Sonicare elektrisk tannbørste Sonicare for Kids er det lettere å motivere barnet ditt til å pusse tennene. Grepet, børsteprogrammene og tannbørstehodene er spesialdesignet for barn og den elektriske tannbørsten kommer med et spill for Android eller iOS. Du kobler eltannbørsten til Sonicare for Kids-appen hvor barna får spennende belønninger når de pusser godt. Du som forelder kan følge pusseutviklingen over tid mens barnet ditt blir glad i å pusse tennene sine.

Det er ikke bare viktig at du renser tennene ordentligt, men også tannkjøttet. Blødende tannkjøtt er et varseltegn som tyder på tannkjøttbetennelse. Den vanligste årsaken til betennelse er bakterier som forblir liggende og ikke blir pusset bort fra tannkjøttet.

 

Den mest effektive måten å forebygge og behandle blødende tannkjøtt er regelmessig rengjøring av både tannoverflaten, mellom tennene og tannkjøttet. De høyfrekvente, svepende bevegelsene til Philips elektriske tannbørster presser tannkremen mellom tennene og langs tannkjøttranden, hvor bakterier ofte fester seg og vanlige tannbørster ikke når. Det gir en sunnere tannkjøtt og bedre munnhelse.²

Vid användning med vanlig tandborste och antibakteriellt munskölj hos patienter med mild till måttlig tandköttsinflammation.
FAQs, Symbol

Har du spørsmål?

Vi hjelper gjerne til!

Auf dem Laufenden, Symbol
Registrer produktet ditt
Zahnärzte, Symbol
För dig inom tandvården