1
Babymonitorer

Alltid
oversikt

Philips Babymonitorer 

Babymonitorene våre kort fortalt

Philips Avent Baby Monitor with private and secure connection icon

Privat og sikker

Philips Avent Baby monitor with extensive battery life

Lang batterilevetid 

Philips Avent Baby monitor with long range

Lang rekkevidde

Babymonitorer med video

Fra*: kr 2 499,00
  • Gå ikke glipp av noe med fargedisplayet på 2,7" med høye oppløsning. Du kan holde et øye med babyen om dagen – og om natten med det infrarøde bildet. Babyen beroliges med søte vuggesanger og kan høre deg når som helst om du snakker via knappen for beroligende prat.

Babymonitorer med lyd

Fra*: kr 2 199,00
  • Uansett om barnet trenger deg eller ligger og ler, hører du lyden helt klart. Sørg for ekstra koselig stemning på barnerommet med temperaturkontroll, beroligende nattlys og søte vuggesanger.

Hvilken babymonitor passer best for deg?

 

Prøver du å finne ut hvilken babymonitor som passer best for deg? Her er en oversikt over de tilgjengelige typene og hvem de passer best for.

This product is amazing! The sound quality and sensitivity is first call you can hear a pin drop or baby snore quietly. The picture is clear and night vision is top quality.

Easy-to-use , good sound , good and clear image on both night and day, stylish design, good range.''

Satisfied consumer about our Babymonitor SCD620/26, 11 january 2018

Det ledende merket anbefalt av mødre

Babymonitorer


Du vet alltid hva som foregår med Philips Avent-babymonitorer og termometre. Ta en titt eller lytt med våre smart-, video- og lydbabymonitorer. Det er tross alt ingen som klarer å motstå en litt ubegrunnet titt inn på babyen. Få raske og nøyaktige målinger med vårt smarte termometer, og med termometeret som måler både bade- og romtemperatur.

 

1 Basert på en nettbasert kundeundersøkelse som ble gjennomført av GemSeek i desember 2015, med over 9 000 kvinnelige brukere av merker og produkter for barn.

Ikon for vanlige spørsmål, håndbok og hjelp

Lurer du på noe?
Vi er her for å hjelpe deg