1
Skjermer

Skjermer med høy ytelse

Skjermer med høy ytelse

Dataskjermer til
hjemmebruk
Dataskjermer til
kontorbruk

Skjermer for 

konsollspill

Lær mer om
alle funksjoner

Toppvalg i  dataskjermer fra Philips

Buet LCD-skjerm med Ultra Wide-Color
Buet LCD-skjerm med Ultra Wide-Color
UltraColor
Buet
FreeSync
Curved UltraWide LCD display
Curved UltraWide LCD display
UltraColor
Buet
FreeSync
Slank skjerm med Ultra Wide-Color
Slank skjerm med Ultra Wide-Color
UltraColor
Buet
IPS

Velg størrelsen som  passer best

skjermstørrelse


23–27" 

4K Ultra HD LCD-skjermmed MultiView

Skjermene fra Philips i 40-tommersklassen med Ultra HD gir deg full oversikt og muligheten til å se detaljerte bilder i 4K Ultra High Definition (fire ganger oppløsningen til Full HD)

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
UltraWideColor-teknologien har et bredere fargespekter som gir et levende og realistisk bilde. Ved å implementere innovative justeringer til den kjemiske sammensetningen i fargebrikkene og LED-bakbelysningen viser dataskjermer som har denne teknologien, et mye bredere fargespekter enn det som er vanlig. Du får dermed mer realistiske bilder med naturlige grønnfarger, livlige rødfarger og dype blåfarger.

Bærekraft

EPEAT


EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) er et system basert på IEEE 1680 – 2006-standarden for ytelse og miljøkvalitet, og har til hensikt å evaluere hvorvidt elektroniske produkter er miljøvennlige eller ikke. For øyeblikket dekker EPEAT stasjonære PC-er, bærbare PC-er og dataskjermer.

 

Vår påvirkning på miljøet blir mer og mer vesentlig, og både forbrukere og produsenter trenger fastsatte miljøstandarder som setter grensene for et miljøvennlig produkt. EPEAT dekker behovene til begge parter. Med dette standardkriteriet kan forbrukere sammenligne produkter, mens produsenter vet hva som må til for å utforme miljøvennlige produkter. Produkter med EPEAT-logo regnes som miljøvennlige og minsker påvirkningen vi har på miljøet.

 

Som del av EPEAT Gold-standarden tilbyr vi gratis resirkulering av pappen og all annen emballasje som følger med dataskjermer fra Philips. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du resirkulerer emballasjen, kan du kontakte ditt lokale servicesenter.

Gjenvinning


Vi ønsker å forbedre folks livskvalitet gjennom meningsfylt nyskapning, og dette prøver vi å oppnå gjennom bærekraftig bruk av jordens begrensede ressurser. Dette betyr at vi hele tiden må forbedre miljøytelsen til produktene våre. Brukte Philips-skjermer og all emballasje resirkuleres i henhold til miljøforskrifter. Og dette får vi til ved å samarbeide med flere miljøorganisasjoner.