1
Hodetelefoner

Hodetelefoner

En eksepsjonell lydopplevelse

Se alle våre hodetelefoner

Helt enkelt enestående

Vi er besatt av å kunne tilby førsteklasses lyd. Philips Fidelio-hodetelefoner er resultatet av et kompromissløst lydarbeid og en vilje til å opprettholde de høyeste standarder for både lyd og ergonomi. Vi utvikler og finjusterer våre Fidelio-hodetelefoner løpende for at du skal få den aller beste lytteopplevelsen.

Fidelio-signaturen


Philips Fidelio-lydsignaturen er resultatet av omfattende testing utført av kritiske lyttere for å finne den beste lydprofilen for Hi-Fi-hodetelefoner. Fyldig bass, ren diskant og naturlige mellomfrekvenser kjennetegner Fidelio-hodetelefonenes lyd. Fidelio-hodetelefonene leverer alltid en kompromissløs lydopplevelse, enten du er hjemme eller på farten, med eller uten Bluetooth – du får alltid en presisjonslyd som er fullstendig tilpasset livet ditt.

Det ligger i detaljene


Den karakteristiske designen til Philips Fidelio-hodetelefonene har opphav i en enkel designfilosofi: form skal følge funksjon. Fidelio legemliggjør tanken om gjennomtenkt design og ny teknologi – og fremfor alt, lydmessig presisjon. I alt fra form, ergonomisk og teknisk utforming til tilbehør er det fokuset på akustiske detaljer som får deg til å fortsette å lytte.

Utformet for komfort


Philips Fidelio-hodetelefonene er laget av materialer som er valgt spesielt med tanke på funksjon og komfort. Enten du jobber med lyd, bruker hodetelefonene når du pendler, eller vil ha Hi-Fi-lyd hjemme, er Philips Fidelio-hodetelefonene utviklet for å gi deg maksimal komfort sammen med en førsteklasses lydgjengivelse.

Anerkjennelse fra bransjen

Tildelte utmerkelser og anerkjennelse av våre produkter.

Philips Fidelio NC1 – hodetelefoner med støyundertrykking

iF Design Award 2015

Philips Fidelio S2-hodetelefoner

T3 Awards 2014: Årets hodetelefoner

Philips Fidelio NC1 – hodetelefoner med støyundertrykking

Reddot Design Award 2015

Bluetooth-hodetelefonene Philips Fidelio M2BT

What Hi-Fi Awards 2014: Beste trådløse hodetelefoner

On-ear-hodetelefonene Philips Fidelio M1BO

What Hi-Fi Awards 2014: Beste bærbare on-ear-hodetelefoner i prisklassen £100–200 

Mediashowcase

Førsteklasses lyd, trådløs underholdning. Uansett hvor du er

Med vårt utvalg av trådløse Bluetooth-hodetelefoner fra Philips kan du lytte uten ledninger ved å koble enheten din til via Bluetooth. Bytt enkelt mellom sanger og samtaler med de brukervennlige kontrollene på øredekselet. Enten du velger Bluetooth-hodetelefoner på øret eller over øret, slipper du unna styret med ledninger og kan leve deg inn i musikken.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk


Het assortiment draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons van Philips geeft u de vrijheid om draadloos te luisteren, omdat u eenvoudig via Bluetooth verbinding maakt met uw apparaat. Met de knoppen op de oorschelp schakelt u gemakkelijk tussen nummers en telefoongesprekken. Met Bluetooth-hoofdtelefoons voor op en over het oor hebt u geen last meer van kabels en kunt u volledig opgaan in uw muziek.

Komfortable hodetelefoner for daglig bruk

Beveg deg til musikken. Med alt fra kompakte, lette og foldbare modeller til trådløse Bluetooth-hodetelefoner får du friheten til å lytte på favorittmusikken din. Nøye utvalgte materialer og detaljer kombinerer stil med komfort.

Mediashowcase

La musikken motivere deg

Sportshodetelefonene Philips ActionFit blir med på de tøffeste treningsøktene, motiverer og støtter deg til å holde ut litt til. ActionFit-stilene er utformet for å live opp treningsøkten, slik at du kan strekke deg enda lenger.

Tung bass

Philips ActionFit-hodetelefonene er utviklet for idrett og trening. ActionFit leverer pumpende lyd i et komfortabelt og sikkert format, med tunge bassprofiler som holder deg gående

Bevegelsesfrihet

Philips ActionFit-hodetelefonene er ekstremt lette og er laget for å holde lenge. De er svettebestandige, vaskbare, robuste og ergonomiske. Dessuten sitter de ordentlig på. Med ActionFit-hodetelefonene kan du trygt hengi deg til en aktiv livsstil.

Mediashowcase

Philips i samarbeid med Armin van Buuren

Philips DJ Pro-serien er utviklet i samarbeid med Armin van Buuren. Målet har vært å lage de ultimate verktøy for alle som lever for musikk. Armins erfaring har bidratt til at DJ-hodetelefonene Philips A5-PRO oppfyller de høyeste kravene i bransjen og er en drøm for alle profesjonelle DJ-er. Spill når du vil, hvor du vil. Her kan du lese om vårt samarbeid med Armin.

DJ-hodetelefoner


Philips DJ-hodetelefoner byr på suveren komfort og enestående lydkvalitet, med dyp dynamisk bass og kraftfull lyd. Perfekt for fantastiske musikkopplevelser, og et allsidig verktøy for DJ-er.

Anerkjennelse fra bransjen

Tildelte utmerkelser og anerkjennelse av våre produkter.

Philips A5PRO DJ-hodetelefoner

iF Design Award 2015

Philips A5PRO DJ-hodetelefoner

Reddot Design Award 2015

Mediashowcase