Sonicare

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Sonic elektrisk tannbørste

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

  Sonic elektrisk tannbørste

  Mange tekniske finesser for tilpasset rengjøring

  Den elektriske tannbørsten Philips Sonicare FlexCare Platinum hjelper deg med å få friskere tannkjøtt på to uker. Den fjerner inntil 7 ganger mer plakk mellom tennene enn en vanlig tannbørste. Trykksensoren sier ifra når du pusser for hardt. Det lange, smale børstehodet kommer enkelt til selv lengst bak i munnen. Prøv i 60 dager!

  ”Nye Philips Sonicare FlexCare Platinum er ingen vanlig tannbørste. Den er tannbørstenes Bugatti Veyron,” skriver Paul Davies i den britiske avisen Telegraph. "The brushed stainless stell looks expensive", skriver The Chick Geek. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare FlexCare Platinum Sonic elektrisk tannbørste

3 modi, 3 intensiteter, To børstehoder, Med trykksensor HX9112/02 Finn lignende produkter

Mange tekniske finesser for tilpasset rengjøring

”Tannbørstenes Bugatti Veyron” ifølge avisen Telegraph!

 • Fjern opptil syv ganger så mye plakk med InterCare-børstehodet*

  Fjern opptil syv ganger så mye plakk med InterCare-børstehodet*

  Klikk på InterCare-børstehodet for sunnere tannkjøtt på bare to uker. Ekstra lange børstehår bidrar til å fjerne mer plakk mellom tennene og på steder hvor det er vanskelig å komme til, for et sunt tannkjøtt.

 • Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker

  Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker

  Med optimal pussing med FlexCare blir tannkjøttet sunnere på bare to uker. Den fjerner opptil syv ganger så mye plakk langs tannkjøttranden som en manuell tannbørste, slik at du får et sunt smil.

 • Velg mellom tre modi og tre intensitetsinnstillinger

  Velg mellom tre modi og tre intensitetsinnstillinger

  Med FlexCare Platinum vil du få en virkelig dyp tannpuss. De tre intensitetsinnstillingene gir mer kraft til tannpussen, mens de tre modiene dekker dine spesifikke behov: Clean-modus for overlegen daglig tannpuss, White for å fjerne flekker på overflaten og Clean for enestående daglig tannpuss.

 • Sier ifra når du trykker for hardt

  Sier ifra når du trykker for hardt

  Det er ikke alltid du merker at du pusser for hardt, men FlexCare Platinum merker det. Hvis du trykker for hardt, vil håndtaket pulsere forsiktig. Dette er en påminnelse om å lette på trykket og la børstehodet gjøre jobben. Syv av ti personer synes at denne funksjonen har hjulpet dem å pusse tennene bedre.

 • Den unike teknologien vår gir deg en kraftig, men skånsom tannpuss

  Den unike teknologien vår gir deg en kraftig, men skånsom tannpuss

  Kraftige soniske vibrasjoner pisker opp tannkremen til bobler som bekjemper plakken, og driver dem dypt mellom tennene og langs tannkjøttranden. Samtidig får tennene 31 000 skånsomme, men effektive børstestrøk. Slik får du en måneds manuell tannpuss på bare to minutter.

 • Timere oppmuntrer til grundig pussing på to minutter

  Timere oppmuntrer til grundig pussing på to minutter

  Det tar kun to minutter å pusse tennene grundig. Vår QuadPacer varsler deg når du har brukt den optimale mengden tid på hver del i munnen, mens Smartimer gir signal når den totale tiden er oppbrukt. Sammen hjelper de deg med å nå anbefalt pussetid, hver eneste gang.

 • Sikker og skånsom for dine tannhelsemessige behov

  Sikker og skånsom for dine tannhelsemessige behov

  Uansett hva slags behov du har, kan du være sikker på at du får en sikker pusseopplevelse med FlexCare Platinum. Den soniske teknologien vår gjør at den kan brukes på tannreguleringer, fyllinger, kroner og skallfasetter. Den kan også brukes til daglig behandling av tannkjøttsykdommer.

 • Lang batterilevetid og reiseveske

  Lang batterilevetid og reiseveske

  Med vår forseggjorte reiseveske kan du oppbevare tannbørsten hygienisk, mens den kompakte reiseladeren sørger for at du har nok batteri når du er på farten. Du kan bruke tannbørsten som vanlig i to uker med et fulladet batteri, så selv om du er på farten, går du ikke glipp av den friske følelsen.

Se alle spesifikasjoner
 • *basert på to perioder med to minutters pusseøkter per dag, på Clean-modus
 • Sammenlignet med kun manuell tannbørsting

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i