Kaffemaskiner
Superautomatiske espressomaskiner
Superautomatisk espressomaskin

3000 series Helautomatisk espressomaskin

Brygger 2 kaffetyper, Klassisk melkeskummer, Svart, Justerbar kvern med fem trinn HD8821/01 Finn lignende produkter
 • Favorittkaffen er alltid bare ett trykk unna

  3000 series

  Helautomatisk espressomaskin

  HD8821/01 Finn lignende produkter

  Få perfekt espresso med den 100 % keramiske kvernen som ikke overoppheter kaffebønnene, og dermed får det aller beste ut av hver eneste ferske bønne. Den klassiske melkeskummeren gir deg varm, skummet melk slik du vil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Favorittkaffen er alltid bare ett trykk unna

Med unik 100 % keramisk kvern for perfekt smak

 • Espresso fra ferske bønner kun ved å trykke på en knapp

  Lag en kopp med perfekt brygget espresso, eller lag to kopper på en gang, fra nykvernede kaffebønner ved å trykke på en knapp og vente i noen sekunder.

 • Den klassiske melkeskummeren lager deilig melkeskum

  Den klassiske melkeskummeren, som baristaer også kaller Pannarello, skiller ut damp slik at du enkelt kan lage mykt melkeskum til cappuccinoen. Slipp løs din indre barista ved å tilberede deilige melkespesialiteter på den tradisjonelle måten.

 • Utsøkt smak takket være 100 % keramiske kverner

  Si farvel til smaken av brent kaffe takket være 100 % keramiske kverner som er utviklet for ikke å overopphete kaffebønnene. Keramisk materiale gir dessuten langvarig ytelse og stille bruk.

 • Justerbare kverneinnstillinger etter egen smak

  Du kan justere kvernegrovheten etter fem ulike nivåer. Velg den fineste kverningen for en fyldig espresso eller den groveste kverningen for en lettere kaffe – alt etter egen smak.

 • Få egentilpasset kaffelengde takket være minnefunksjonen

  Du får alltid en perfekt kopp kaffe brygget etter din personlige smak, takket være minnefunksjonen som du kan bruke til å justere og lagre koppens kaffelengde. Nyt utmerket kaffe i favorittkoppen med bare ett knappetrykk.

 • Bruk maskinen enkelt med det intuitive brukergrensesnittet

  Det enkle og intuitive brukergrensesnittet med store knapper gjør det enkelt å bruke maskinen på best mulig måte.

 • Passer til koppen takket være den justerbare kaffetuten

  Uansett hvor stor favorittkoppen din er, kan du enkelt justere kaffetuten med én bevegelse, slik at alle aromaene bevares og kaffen holder seg varm i koppen. Når tuten er i sin høyeste posisjon, er det til og med plass til et latte macchiato-glass på 15 cm.

 • Fornøyelse uten strev: god kapasitet i en kompakt design.

  Gled deg over bedre plass og sjeldnere påfylling takket være høykapasitetsbeholderne til bønner, vann og avfall i en utrolig kompakt design. Denne smarte, helautomatiske maskinen er veldig brukervennlig, har utmerket ytelse og god kapasitet (vannbeholder på 1,8 l, bønnebeholder på 250 g og avfallsbeholder med kapasitet på 15 porsjoner).

 • Enkel rengjøring med den avtakbare bryggegruppen

  Bryggegruppen er kjernen til alle helautomatiske kaffemaskiner og bør rengjøres en gang i uken. Bryggegruppen vår er lett tilgjengelig fra siden og kan fjernes med ett enkelt klikk og rengjøres under springen.

 • Automatisk rengjøringssyklus og avkalkingsprogram

  Denne espressomaskinen er utviklet for å rengjøre kaffekretsen automatisk med vann når den slås på eller av, for å sikre at hver kopp med kaffe har god og fersk smak. Brukergrensesnittet med LED-lys varsler deg når det er på tide med avkalking, noe som forlenger maskinens levetid.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i