Kaffe

Vis
Gitter
Liste
Produkttype
Pris
Senseo kaffeputemaskiner
Automatiske espressomaskiner
Saeco automatiske espressomaskiner
Saeco manuelle espressomaskiner
Dryppfilter til kaffetraktere
Funksjoner
Glassmugge

Aromakannen fra Philips er laget av glass og er utformet for å bevare kaffesmaken optimalt.

Termokanne

Filterkaffemaskinen har en termokanne som holder kaffen varm og bevarer smaken lenger. Den har ikke en varmeplate under glasskannen som vanlige kaffemaskiner har.

AromaSwirl

Den smarte tuten til filterkaffemaskinen virvler kaffen idet den drypper ned i glassmuggen, slik at aromaen hele tiden spres jevnt. Nå får du ikke lengre svak kaffe i den siste koppen. Denne funksjonen sørger for at den første og siste koppen har lik styrke – og gir herlig smak til siste dråpe.

Boil & brew

Philips' nyskapende Boil & Brew-funksjon varmer vannet til 93ºC eller høyere før den renner gjennom kaffepulveret. Dette sørger for rik smak og overlegen aroma i hver eneste kopp, og er en unik funksjon for filterkaffemaskiner fra Philips.

IntensBrew

Alle Philips-kaffemaskiner uten AromaSelect-funksjonen har en IntenseBrew-funksjon. Denne standardinnstillingen sørger for at en kondensert strøm av vann renner gjennom kaffepulveret og ned i glass- eller termomuggen. Dette gjør at du får filterkaffe med en mer intens smak.

Justerbar kaffetemperatur

Med denne kaffemaskinen kan du justere kaffetemperaturen etter dine preferanser. Du kan for eksempel sette en høyere temperatur for varmeabsorberende keramiske kopper, og en lavere temperatur for tynne glass eller plastkopper.

Styrkevalg

Med styrkevalgfunksjonen kan du velge mellom en liten og sterk eller stor og mild kopp kaffe.

Varipresso-bryggekammer

Takket være det patenterte VariPresso-bryggekammeret tilbyr disse automatiske espressomaskinene et enestående utvalg av kaffedrikker. Hemmeligheten ligger i det justerbare bryggetrykket – hvis du stiller det inn på høyt, får du en intens, smaksrik espresso. Hvis du stiller det inn på lavt, får du en stor og klassisk kopp kaffe.

Thermospeed

Thermospeed-teknologien hurtigoppvarmer kaffekretsen når du slår på den automatiske espressomaskinen. Dette hindrer varmetap og gir perfekt, varm kaffe fra aller første kopp.

Keramisk kvern

Den keramiske kvernen slår konkurrentenes stålkverner på mange områder: den maler kaffebønnene jevnt, har lang levetid og er veldig stillegående uten å brenne bønnene. Dette gir en ren smak

Tilpass til forskjellige koppestørrelser

Ved å heve eller senke tuten eller dryppebrettet kan du tilpasse maskinen til størrelsen på favorittkoppen eller -kruset.

Personlig kaffeminne

Med denne maskinen kan du justere og lagre den mengden kaffe du foretrekker å brygge.

Berøringsskjerm

LED-indikatorer på berøringspanelet veileder deg gjennom de ulike funksjonene på apparatet for å gjøre kaffeopplevelsen enda mer praktisk.

Forhåndstrakting

Forhåndstraktingen sørger for å fukte kaffegrutet før traktingen, slik at aromaer fordeles jevnt.

Kalkindikator

Maskinen minner deg på når det er på tide å avkalke apparatet med det spesielle SENSEO®- eller Saeco-avkalkingsmiddelet. Dette sørger for maksimal levetid for maskinen.

Deler som kan vaskes i oppvaskmaskin

Deler som kan vaskes i oppvaskmaskin for enkel og praktisk rengjøring.

Slår seg automatisk av

Maskinen slår seg automatisk av for å spare strøm.

Melkeløsninger
Automatisk melkeskummer

Du kan enkelt oppbevare den integrerte melkskummerkaraffelen i kjøleskapet, slik at den alltid er klar til å skumme melk for velsmakende cappuccinoer og mer.

Med separat melkeskummer

Med pannarelloen kan du skumme melken akkurat slik du vil ha den. Bare senk pannarelloen i melken mens du sakte rører rundt i melken. Skum melken så lenge du vil for mer eller mindre melkeskum.

Kaffedrikker
Filterkaffe

Finn maskiner som lager filterkaffe. Du lager filterkaffe ved å helle kokende vann over pulverkaffe i et kaffefilter. Denne kaffen har en rundere smak enn espresso og serveres i kopper på 125–250 ml.

Kaffedrikker med melk

Finn maskiner som lager kaffedrikker med skummet melk – for eksempel cappuccino.

Espresso

Finn alle maskiner som lager sterk espresso. Du lager espresso ved skylle varmt vann på 88 ºC i 25 sekunder med en styrke på 9 bar gjennom 7 gram behandlet og finmalt kaffe. Da får du en espresso på 25 ml med et lett skumlag. Espresso er mer intens og sterkere enn filterkaffe.

Materialer og utførelse
Plast og rustfritt stål

Stilige elementer i rustfritt stål kombinert med holdbare syntetiske materialer gir en harmonisk maskindesign som er lett å rengjøre.

Plast

De syntetiske materialene på denne maskinen er holdbare og enkle å rengjøre – konstruert for mennesker som er glade i de enkle ting.

Rengjøring og vedlikehold
Automatisk rengjøring og avkalking

Du får mer tid til de viktige tingene i livet: Maskinen avkalkes automatisk når du slår den av og på, når det er nødvendig, og når du heller avkalkingsmiddel i vanntanken

Rengjøringsfunksjon for melkekolbe

Du får mer tid til de viktige tingene i livet: karaffelen for melk rengjør seg selv etter hver bruk.

Kompatibel med AquaClean-filter

Aquaclean-vannfilteret passer inn i de automatiske espressomaskinene. Med Aquaclean trenger du ikke avkalke den automatiske espressomaskinen før etter 5000 kopper (to år).

Tilbehør og deler
Vedlikehold

Vannfiltre, avkalkningsmidler og mer som kan hjelpe deg å forlenge levetiden til kaffe- eller espressomaskinen.

Reservedeler

Er noe ødelagt? Disse delene sparer deg kostnadene ved å erstatte hele espresso- eller kaffemaskinen.

* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i