Kaffe

Vis
Gitter
Liste
Produkttype
Pris
Saeco automatiske espressomaskiner
Funksjoner
Justerbar kaffetemperatur

Med denne kaffemaskinen kan du justere kaffetemperaturen etter dine preferanser. Du kan for eksempel sette en høyere temperatur for varmeabsorberende keramiske kopper, og en lavere temperatur for tynne glass eller plastkopper.

Styrkevalg

Med styrkevalgfunksjonen kan du velge mellom en liten og sterk eller stor og mild kopp kaffe.

Varipresso-bryggekammer

Takket være det patenterte VariPresso-bryggekammeret tilbyr disse automatiske espressomaskinene et enestående utvalg av kaffedrikker. Hemmeligheten ligger i det justerbare bryggetrykket – hvis du stiller det inn på høyt, får du en intens, smaksrik espresso. Hvis du stiller det inn på lavt, får du en stor og klassisk kopp kaffe.

Thermospeed

Thermospeed-teknologien hurtigoppvarmer kaffekretsen når du slår på den automatiske espressomaskinen. Dette hindrer varmetap og gir perfekt, varm kaffe fra aller første kopp.

Keramisk kvern

Den keramiske kvernen slår konkurrentenes stålkverner på mange områder: den maler kaffebønnene jevnt, har lang levetid og er veldig stillegående uten å brenne bønnene. Dette gir en ren smak

Tilpass til forskjellige koppestørrelser

Ved å heve eller senke tuten eller dryppebrettet kan du tilpasse maskinen til størrelsen på favorittkoppen eller -kruset.

Forhåndstrakting

Forhåndstraktingen sørger for å fukte kaffegrutet før traktingen, slik at aromaer fordeles jevnt.

Melkeløsninger
Automatisk melkeskummer

Du kan enkelt oppbevare den integrerte melkskummerkaraffelen i kjøleskapet, slik at den alltid er klar til å skumme melk for velsmakende cappuccinoer og mer.

Kaffedrikker
Kaffedrikker med melk

Finn maskiner som lager kaffedrikker med skummet melk – for eksempel cappuccino.

Materialer og utførelse
Plast og rustfritt stål

Stilige elementer i rustfritt stål kombinert med holdbare syntetiske materialer gir en harmonisk maskindesign som er lett å rengjøre.

Plast

De syntetiske materialene på denne maskinen er holdbare og enkle å rengjøre – konstruert for mennesker som er glade i de enkle ting.

Rengjøring og vedlikehold
Automatisk rengjøring og avkalking

Du får mer tid til de viktige tingene i livet: Maskinen avkalkes automatisk når du slår den av og på, når det er nødvendig, og når du heller avkalkingsmiddel i vanntanken

Rengjøringsfunksjon for melkekolbe

Du får mer tid til de viktige tingene i livet: karaffelen for melk rengjør seg selv etter hver bruk.

Saeco automatiske espressomaskiner

Finner du ikke produktet her?

* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i