1
Fidelio

Philips Fidelio

Hodetelefoner

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  Hodetelefoner

  Høy oppløsning i ditt eget hjem

  Med Fidelio X2HR-hodetelefonene får du en autentisk lytteopplevelse med enestående lyd og komfort i ditt eget hjem. La deg fengsle av klare lyddetaljer og et tilpasset design som er utformet for din komfort. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Høy oppløsning i ditt eget hjem

Med Fidelio X2HR-hodetelefonene får du en autentisk lytteopplevelse med enestående lyd og komfort i ditt eget hjem. La deg fengsle av klare lyddetaljer og et tilpasset design som er utformet for din komfort. Se alle fordeler

Fidelio Hodetelefoner

Lyd med høy oppløsning, Over øret, Deluxe-puter med mykt skum X2HR/00 Finn lignende produkter

Høy oppløsning i ditt eget hjem

 • Kraftige neodymdrivere på 50 mm for en bred og presis rekkevidde

  Kraftige neodymdrivere på 50 mm for en bred og presis rekkevidde

  Hver høyttaler er nøye håndplukket, justert og testet, og alle blir sammenkoblet for å skape en mest mulig detaljert og naturlig lyd. Driverne på 50 mm benytter kraftige neodymmagneter for å reprodusere dynamikken i musikken og gi balansert og klar bass, et transparent mellomregister og klare høye frekvenser.

 • Akustisk arkitektur med åpen bakside for klar lydgjengivelse

  Akustisk arkitektur med åpen bakside for klar lydgjengivelse

  Akustisk arkitektur med åpen bakside eliminerer lufttrykket bak driveren, noe som gjør at den polstrede membranen med frie bevegelser forbedrer lyden og jevner ut høye frekvenser.

 • Membranen med bevegelseskontroll med flere lag gir presis lyd

  Membranen med bevegelseskontroll med flere lag gir presis lyd

  Elementer med bevegelseskontroll med flere lag (LMC – Layered Motion Control) har en flerlags polymermembran som omgir et lag av dempende gel. Disse lagene danner en fleksibel grense og absorberer og demper – sammen med gelen – overdrevne frekvenser og gir dermed jevnere og flatere frekvensrespons. Resultatet er et balansert, naturlig og raffinert område av høye frekvenser.

 • Forhåndsvippede drivere passer til ørene for minst mulig lydrefleksjon

  Forhåndsvippede drivere passer til ørene for minst mulig lydrefleksjon

  Øredekslene er konstruert for å vippes 15 grader, noe som gjør at de passer til ørenes naturlige utforming og gir deg en presis og enestående lydytelse. Lydsignalene går direkte inn i ørene dine for å gi deg en dynamisk og autentisk lydopplevelse.

 • Selvjusterbar bøyle med 3D-nett for perfekt passform

  Selvjusterbar bøyle med 3D-nett for perfekt passform

  Den selvjusterende og lette bøylen har et 3D-nett som ikke bare er pustende, men som også sikrer perfekt passform hver eneste gang.

 • Pustende velurputer bidrar til å dempe trykk og varme

  Pustende velurputer bidrar til å dempe trykk og varme

  Produksjonen av Philips Fidelio X2HR begynner med et grundig utvalg av hvert materiale for funksjonaliteten og den ergonomiske komforten. Deluxe-skumputer med memoryskum settes sammen med et velurmateriale som puster, og som har optimal tetthet. Dette demper trykket og varmen for langvarig brukskomfort.

 • Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning gir den beste lydytelsen og reproduserer originale masteropptak fra studio mer nøyaktig enn 16 bit / 44,1 kHz CD-formater. Den kompromissløse kvaliteten gjør lyd med høy oppløsning til det beste valget for deg som er glad i musikk. Fidelio-hodetelefoner oppfyller de strenge standardene som kreves for lyd med høy oppløsningskvalitet. Selv om du lytter til musikksamlingen din som har lyd med høy oppløsning, eller fra en mer tradisjonell musikkilde, hjelper Fidelio-hodetelefonene deg å få mer ut av musikken.

 • Dedikert kabelhåndteringsklemme for flokefri bruk

  Dedikert kabelhåndteringsklemme for flokefri bruk

 • Øredeksler med to lag utformet for presis lyd

  Philips Fidelio X2HR-øredekslene med to lag er konstruert for å redusere gjenklang og vibrasjon, noe som gir feilfri lyd med ekte presisjon og uovertrufne detaljer. Den solide og lagvise konstruksjonen sikrer holdbarhet, noe som gjør X2HR til den ideelle musikkfølgesvennen hjemme.

 • Deluxe-skumputer med minne for langvarig brukskomfort

  Materialene som brukes i Fidelio X2HR, er nøye utvalgt for å sikre langvarig komfort og bedre lydopplevelse. Deluxe-øreputene som puster og har memoryskum, er utformet for en optimal ergonomisk tilpassing. Skummet tilpasser seg ikke bare perfekt til øreformen – det danner også en forsegling som bevarer basslyden og reduserer lyder fra omgivelsene

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i