Trådløs telefon

  Trådløs telefon

  Smarte farger

  Den fargerike skjermen liver opp SE6-utgaven og gir en helt ny opplevelse når du ringer. Fargene gjør det ikke bare enklere å navigere, de gir også mer dybde til tilknyttede funksjoner og SIM-telefonboken.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Smarte farger

 • Ikondrevet fargemeny

  Alle funksjonene er gruppert i flere menyelementer som vises med et fargeikon. Dette gjør det enklere å navigere og bruke telefonen.

 • Valg av bakgrunn

  Et bilde sier mer enn tusen ord. Bla gjennom bildene som er integrert i håndsettet. Velg det du synes passer best til stemningen denne dagen, og bruk det som bakgrunn på displayet.

 • Flott til spilling med innebygde spill

  La telefonen bli en kilde til avstressing. Len deg tilbake, velg et spill og sett en ny rekord!

 • Kopiering av SIM-kort

  Ved hjelp av kopiering av SIM-kort kan du overføre hele mobiltelefonboken til hjemmetelefonen på noen få sekunder.

 • Hold kontakten med SMS-teksting

  SMS gjør det enkelt å utveksle informasjon over telefonlinjen. Først skriver du inn teksten frakoblet, og når du er ferdig, sender du meldingen til så mange personer du vil.

 • Krystallklar lydkvalitet

  Bruken av digital kommunikasjon fjerner praktisk talt interferens, surring og piping. Det forbedrer forståeligheten av meldinger som legges igjen på telefonsvareren og lar til og med brukeren spille inn og gjengi musikk.

 • Høyttalertelefon – snakk håndfritt

  Håndfri-modus bruker en innebygd høyttaler for å forsterke stemmen til den som ringer. På denne måten kan du snakke og lytte til en samtale uten å holde telefonen mot øret. Dette er ekstra nyttig hvis du vil dele samtalen med andre eller ta notater i løpet av samtalen.

 • Polyfoniske ringetoner for en mer naturlig og realistisk lyd

  En polyfonisk ringetone betyr at telefonen kan spille mange toner samtidig. På den måten blir musikken så nær originalen som mulig, og når de spilles av med telefonhøyttaleren, høres de polyfoniske ringetonene ut som skikkelig musikk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i