Nettverksmusikkspiller

  Wi-Fi b/g certified

  Nettverksmusikkspiller

  Sett musikken fri

  Med Philips Streamium-nettverksmusikkspilleren NP2900 med innebygde høyttalere får du trådløs tilgang til musikk på PCen og Internett-radio – alt med utrolig LivingSound og uovertruffen FullSound-teknologi. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Nettverksmusikkspiller

Gratis Internett-radio, Fargeskjerm NP2900/12 Finn lignende produkter

Sett musikken fri

Nyt musikk fra PCen og Internett – trådløst

 • Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på datamaskinen.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Alfanumerisk søk for hurtig tilgang

  Alfanumerisk søk for hurtig tilgang

  Med den alfanumeriske søkefunksjonen på nummertastaturet på fjernkontrollen kan du umiddelbart finne favorittartisten, -sporet eller -albumet. Trykk på Search (Søk) på fjernkontrollen, og skriv deretter inn de første bokstavene eller tallene i navnet på sporet, artisten eller albumet. Det tar deg til oppføringen som stemmer best med det du har skrevet. Du trenger ikke lenger kaste bort tid på å bla gjennom hele samlingen eller spillelisten linje for linje.

 • Stor skjerm og fjernkontroll

  Stor skjerm og fjernkontroll

  Naviger enkelt i hele musikksamlingen. Den store 10,2 cm (4") LCD-skjermen viser store ikoner og tekst som er zoomet inn. Bla deg gjennom tusenvis av sanger med den hendige fjernkontrollen, eller hør på én av gangen. Len deg komfortabelt tilbake med fjernkontrollen i hånda.

 • LivingSound for bredere, omsluttende stereolyd

  LivingSound for bredere, omsluttende stereolyd

  Philips' patentanmeldte LivingSound utvider lyden, slik at du kan nyte klangfull og mektig musikk på et stort område (og ikke bare på det mest ideelle lyttestedet i rommet). Ved å kombinere forskjellige lydprosesser gjenskaper LivingSound fyldigheten og de romlige detaljene ved lyden som ofte blir borte i et kompakt stereosystem. Resultatet er et ideelt lyttested – som er større enn forventet, og lyd som er utbredt og jevnt distribuert i rommet. Nå er ikke musikknytelsen lenger begrenset til det vanlige smale området. Nyt optimal stereolyd i et større område.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • 4-høyttalersystem for uovertruffen lyd

  4-høyttalersystem for uovertruffen lyd

  De fire høyttalerne (to foran og én på hver side) er vinklet slik at de gir deg kvalitetslyden til LivingSound-teknologien til Philips. Effekten er større enn forventet, og musikken blir fordelt jevnt i hele rommet. Nå får du optimal stereolyd i et større område.

 • 30 W RMS

  30 W RMS

  Musikkeffekt på 30 W RMS fyller et rom med favorittmusikken din.

 • Trådløs musikkavspilling fra PC/Mac

  Trådløs musikkavspilling fra PC/Mac

  Frigjør hele musikksamlingen fra PCen/Mac'en med Streamium-nettverksmusikkspilleren. UPnP-koblingen gjør at du kan koble til alle universelle Plug & Play-aktiverte enheter for å motta eller overføre musikk. Med Streamium får du tilgang til musikksamlingen på PCen, i tillegg til at du kan velge og søke i den. Bare bruk fjernkontrollen for å velge og spille av sanger gjennom Streamium. Gled deg over favorittmusikken trådløst, problemfritt og med flott lydkvalitet. Med Philips' patenterte FullSound-teknologi får du CD-lydopplevelsen på MP3, mens LivingSound gir en bredere, omsluttende stereolyd.

Se alle spesifikasjoner
 • Noen funksjoner krever bredbåndstilgang til Internett
 • Ikke alle tjenester er tilgjengelig i alle områder

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i