5.1-hjemmekinoanlegg

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Kraftig, kinolignende surround-lyd med fyldig bass

  Forsterk hjemmeunderholdningsopplevelsen med hjemmekinoanlegget HTS5583 fra Philips. Høyttalerne med doble bassrør gir kraftig surroundlyd på 1000 W og omsluttende 3D Blu-ray-plateavspilling. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hjemmekinoanlegg

Dobbel basslyd, 3D Blu-ray HTS5583/12 Finn lignende produkter

Kraftig, kinolignende surround-lyd med fyldig bass

Opptatt av lyd

 • Kraftige høyttalere med doble basspiper for utmerket lyd

  Kraftige høyttalere med doble basspiper for utmerket lyd

  Kraftige høyttalere med et bassrefleks-system og doble basspiper forsterker de lave frekvensene og gir dype og solide basslyder. Du vil kunne høre den laveste murringen eller det dypeste brølet.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • HDMI-hub for tilkobling av HDMI-enheter for flott lyd og bilde

  HDMI-hub for tilkobling av HDMI-enheter for flott lyd og bilde

  HDMI-hub gir deg flere HDMI-innganger du kan bruke for enkelt å koble til andre enheter til hjemmekinoanlegget, for eksempel en spillkonsoll eller en HD-set-top-boks. Ved å koble til enhetene via HDMI-hub kan du nyte all underholdningen med høydefinisjonslyd og -bilde.

 • Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Hjemmekinoanlegg og Blu-ray-spiller med Smart TV fra Philips gir deg en rekke forbedrede funksjoner, inkludert Net TV, SimplyShare og MyRemote. Net TV gir et bredt utvalg av elektronisk informasjon og underholdning til TVen, slik at du får tjenester som video-on-demand. Med SimplyShare får du tilgang til bilder, musikk og filmer som er lagret på PCen, mens du sitter i sofaen. Du kan også bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere hjemmekinoanlegget via appen MyRemote fra Philips.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarhet og mobilitet i høyttalerplassering. De er utviklet med forstyrrelsesfri teknologi som gir full surround-lyd uten ledninger som lager rot.

 • 1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i