Luftrenser for stue

  Luftrenser for stue

  Alltid sunn luft

  Luftrenseren fra Philips med avansert og nyskapende 6-trinns Clean Air-system som fjerner og steriliserer skadelige stoffer. Det aktive oksygenet fornyer hele tiden zeolittfilteret, og sørger for overlegen ytelse som varer lenge. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Alltid sunn luft

med selvrensende 6-trinns Clean Air-system

 • Zeolittfilter rengjør seg selv ved å bruke aktivt oksygen

  Zeolittfilter rengjør seg selv ved å bruke aktivt oksygen

  Det aktive oksygenet som genereres av Corona-partikkelladeren, passerer gjennom zeolittfilteret hvor det oksiderer de fangede gassene og gjør dem ufarlige. Denne prosessen sørger for at zeolittfilteret hele tiden fornyes og forlenger levetiden over mange år.

 • Langvarig ytelse på opptil 5 år

  Langvarig ytelse på opptil 5 år

  Det 6-trinns Clean Air-systemet tilbyr langvarig ytelse på opptil 5 år. Takket være den unike åpne strukturen har det 3-trinns ElectroClean-partikkelfilteret en kontinuerlig høy gjennomstrømming. Dette betyr at det kan fange partikler effektivt i lengre tid uten å tettes igjen. Det 2-trinns zeolittfilteret fanger gasser og lukter som deretter oksideres av det aktive oksygenet som passerer gjennom, noe som hele tiden fornyer zeolittfilteret.

 • Unik teknologi for steder med høy luftfuktighet (> 90 %)

  Unik teknologi for steder med høy luftfuktighet (> 90 %)

  Det 2-trinns zeolittfilteret består av avansert høygradert zeolitt, som, i motsetning til mange andre materialer, effektivt fanger opp gasser og lukter uten å fange vannmolekyler i tillegg. Dette betyr at det fortsetter å fjerne gasser og lukter selv ved veldig høy luftfuktighet på opptil 90 %.

 • Det 3-trinns ElectroClean-filteret fjerner > 99 % av partikler

  Det 3-trinns ElectroClean-filteret fjerner > 99 % av partikler

  Det 3-trinns ElectroClean-partikkelfilteret fungerer i tre omganger. Først blokkerer forfilteret større partikler, som dyreallergener (hår og død hud) og husstøvallergener. Deretter får de finere partiklene som passerer forfilteret, inkludert bakterier og virus, en elektrisk ladning av Corona-partikkelladeren. Til sist tiltrekker ESP-filteret (elektrostatisk utskilling) disse ladde partiklene til overflaten sin og holder dem trygt fanget. Med gjennomsnittlig bruk må det kostnadsbesparende ESP-filteret bare byttes ut hvert femte år.

 • Det 2-trinns zeolittfilteret fjerner gass og lukt effektivt

  Det 2-trinns zeolittfilteret fjerner gass og lukt effektivt

  Det 2-trinns høygraderte zeolittfilteret bruker avansert NCCO-teknologi (nanoinnelukket katalytisk oksidering). Filteret fanger et bredt spekter av gasser og lukter og nøytraliserer dem deretter med det aktive oksygenet som passerer gjennom, og fornyer dermed filteret hele tiden. Sammenlignet med det tradisjonelt aktiverte karbonfilteret er dette høygraderte zeolittfilteret mer stabilt i omgivelser med forskjellig luftfuktighet, og fordi det hele tiden fornyes av det aktive oksygenet, har det en levetid på opptil fem år.

 • Øyeblikkelig sterilisering av bakterier og virus

  Øyeblikkelig sterilisering av bakterier og virus

  Det aktive oksygenet som genereres av Corona-partikkelladeren, steriliserer skadelige basiller, som bakterier og virus, som er fanget i ESP-partikkelfilteret (elektrostatisk utskilling).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i