Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Refined living, pure performance

  Den slanke LED-TVen i 8000-serien kombinerer den prisvinnende Perfect Pixel HD-motoren, Ambilight og 3D Max for en altoppslukende filmopplevelse. Del og gjør denne opplevelsen bedre når Smart TV plasserer stuen din midt i en elektronisk verden. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

8000 series Smart LED-TV

117 cm (46"), Full HD, 3D Max, DVB-T/C 46PFL8606H/12 Finn lignende produkter

Refined living, pure performance

med Ambilight og Smart TV

 • Tosidig Ambilight Spectra gir en mer intens seeropplevelse

  Legg en ny dimensjon til seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød fra to steder på baksiden av TV-skjermen til veggen rundt. Ambilight tilpasser fargen og lysstyrken automatisk slik at det passer til bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

 • Full HDTV og Perfect Pixel HD-motor for uslåelig klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser. Rene og knivskarpe bilder gjennom sporing og reduksjon av bildeartefakter og støy i alle innholdskilder. Full HD-skjermen med 1920 x 1080 piksler gir flotte bilder uten flimring og med suveren lysstyrke.

 • 3D Max for en altoppslukende Full HD 3D-opplevelse

  3D Max for en altoppslukende Full HD 3D-opplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med 3D Max. Rask visning kombinert med Active shutter-briller gir virkelighetsnær dybde i Full HD-oppløsning. Nå kan du oppleve alt 2D-innhold i 3D, og du kan til og med kontrollere 3D-dybden slik du vil ha den. Du gjør TVen klar for 3D Max-opplevelsen ved å legge til 3D Max-brillene.

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for enda klarere og mer levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, Perfect Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser.

 • 28 W SoundStage for kraftig og dynamisk lyd i en svært slank TV

  28 W SoundStage for kraftig og dynamisk lyd i en svært slank TV

  Philips SoundStage med utgangseffekt på 28 W RMS har mye mer dynamisk kraft enn noe annet som har blitt hørt fra LCD-TVer i dag. Nå kan vi kombinere en svært tynn utforming med kraftig TV-lyd. TV-stativet har et avansert høyttalersystem, som kombinerer dyp, varm bass med glimrende klarhet. Og du kan også nyte den fremragende lydopplevelsen i veggmonteringsstilling.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via DLNA fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen på en enkel og praktisk måte. Du trenger bare å koble til et trådløst tastatur eller bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene Smart-TVen.

 • Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Ta opp direkte digital-TV på en USB-enhet som er koblet til TVen fra Philips, eller stopp innhold midlertidig når du vil ha en pause, og fortsett å se når du vil. Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine, og planlegg ønskede opptak på en enkel måte. Nå kan du planlegge TV-tittingen rundt hverdagen din.

 • Integrert Wi-Fi for å bruke Net TV-apper og SimplyShare trådløst

  Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen trådløst. Koble ganske enkelt TVen til det trådløse hjemmenettverket med den enkle veiviseren. Naviger programmene ved hjelp av fjernkontrollen til TVen, og velg fra det store utvalget av programmer.

Se alle spesifikasjoner
 • 3D-TV krever tilbehør PTA516 (Active shutter-briller), en 3D-kompatibel kildeenhet og 3D-kildemateriale.
 • Spilling for to spillere med 3D Max støttes kun av 3D Max-TVer av følgende typer: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • Wi-Fi Media Connect: Avspillingen av videoer kan påvirkes av PCens hastighet og Wi-Fi-båndbredden. Du finner en oversikt over minste systemkrav og anbefalte systemkrav på www.philips.com/wifimediaconnect. Viser innhold med en forsinkelse på noen sekunder. Små forskjeller i bilde og lyd kan forekomme.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • USB-opptak kun for digitale kanaler som dekkes av den TV IP-baserte elektroniske programguiden (restriksjoner for land og kanal kan gjelde). Opptakene kan være begrenset av kopibeskyttelse av kringkasting (CI+). En Internett-tilkobling kreves.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.
 • ISF og IMAGING SCIENCE FOUNDATION er varemerker for Isf Research Labs Llc Limited Liability Company
 • Kun for 2D-spill.
 • Kontroller at spillkonsollen er koblet til HDMI-kontakten på TVen.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i