Aurea

Flat-TV

  Aurea

  Flat-TV

  Forført av lyset

  La det vakre lyset gjøre om seeropplevelsen med Aurea flat-TV. Ambilight Spectra med Active Frame er blandet med en flott design. Med Perfect Pixel HD-motor og Full HD 1080p LCD-skjerm tror du det ikke før du får se det. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forført av lyset

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder selv ved raske bevegelser på skjermen. Den doble bildefrekvensinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) bruker en høy 100 Hz oppdateringshastighet. Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 3 millisekunder (målt i oppfattet BEW (Perceived Blur-Edge-Width)). Denne unike Philips-teknologien tar bevegelsesskarphet på LCD-skjermer til nye høyder.

 • Ambilight Spectra med Active Frame og sensorisk aura

  Ambilight Spectra med Active Frame og sensorisk aura

  Den sensoriske auraen til Ambilight Spectra tilfører en magisk dimensjon til seeropplevelsen. Active Frame utvider lyset og atmosfæren i bildet langt utover skjermen i et mykt kaleidoskop av farger. Du føler deg fullstendig oppslukt i bildene, og seeropplevelsen blir en mer intensiv opplevelse enn du kunne forestilt deg. Med den kompakte LED-teknologien plasseres det totalt 126 kraftige LEDer rundt skjermen. Dette lager et mylder av segmenter som blandes til ett, mykt omsluttende lys i Active Frame. Det omslutter skjermen direkte og flyter over i en myk aura på veggen.

 • HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  Philips oppfant HD Natural Motion for å minimere flimmereffekter som er synlige med filmbasert bildeinnhold. Den prisbelønte algoritmen estimerer bevegelsen i bildet og korrigerer flimring i både kringkastinger og filmmateriale (f.eks. en DVD- eller Blu-ray-plate). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Kraftig lyd fra unike usynlige høyttalere

  Kraftig lyd fra unike usynlige høyttalere

  Et usynlig lydsystem som passer perfekt til utformingen på Aurea. Selv om det er usynlig fra utsiden og utrolig kompakt på innsiden, er det ikke inngått noen kompromisser når det gjelder lydytelsen. Det nye revolusjonerende mikrohøyttalersystemet bruker 12 høyttalere per side for at lyden kan stråle ut gjennom en usynlig tynn åpning foran på TVen. De gir et klart og romslig lydbilde som kompletterer den rike seeropplevelsen. Bassfrekvensene genereres av to kraftige subwoofere som er integrert på baksiden av TVen.

 • Det behandles 4 billioner farger for levende og strålende bilder

  Levende og naturlige bilder fra den mest avanserte fargebehandlingen. De 3 fargekanalene (RGB) er optimalisert ved hjelp av 14 bits oppløsning, en total behandlingskraft på 4 billioner farger. Den produserer levende farger samtidig som den fantastiske skarpheten beholdes. De avanserte algoritmene oppdager hårfine fargenyanser og hudfarger, og behandler disse for å gjengi de mest naturlige fargene.

 • Driv opplevelsen med Aurea Navigator-fjernkontrollen

  Med den slanke og luksuriøse fjernkontrollen får du tre dedikerte ambilight-taster for enkel kontroll for å gjøre innstillingene personlige. Midtdelen er et element som er uthevet av sofistikert materiale og design, og berøringsstyrt bakbelysning. Denne Aurea-tasten kontrollerer mengden Aurea-styrke. MODE-knappen veksler dynamikken mellom tre nivåer fra avslappet til dynamisk. Ambilight-knappen er der for å slå Ambilight av eller på, like enkelt som en lysbryter på veggen. Med TV-menyen får du tilgang til ekstra innstillinger.

 • Innstillingsassistent for enkle personlige TV-innstillinger

  Innstillingsassistent for enkle personlige TV-innstillinger. Den nye veiviseren for personlige innstillinger veileder deg til personlige innstillinger med uovertruffen enkelhet. Den omfatter ikke bare bilde, men hele seeropplevelsen, inkludert lyd- og Ambilight-innstillinger. Veiviseren viser noen skjermbilder med alternativer som gjør det enkelt å velge de viktige innstillingene. TV-ytelsen angis til dine personlige preferanser uten vanskelige termer eller innstillinger, og det gjøres svært raskt.

 • 3 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Når det ikke må konverteres til et analogt signal, blir det et plettfritt bilde. Signalet opprettholdes og reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer på en intelligent måte med kildeenheten via den høyeste utgangsoppløsningen. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men har også digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 3 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er klar for HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i