LCD-TV

  LCD-TV

  Pirr sansene

  Lev deg inn i en fengslende seeropplevelse. TVen har LED Lux Display, MPEG4 HDTV* og Perfect Pixel HD-motor, og den kombinerer Perfect Motion, Perfect Colors og Perfect Contrast med Ambilight Spectra 2 Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pirr sansene

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Ambilight Spectra 2 forbedrer seeropplevelsen

  Ambilight Spectra 2 forbedrer seeropplevelsen

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen videre ved å projisere en lysglød fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og skarpheten på lyset som omslutter TVen, slik at det passer til bildet. Dette gir en altoppslukende seeropplevelse. Med Ambilight Spectra 2 blir filmene virkelig levende!

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser. Den doble bildehastighetsinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som med vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 2 millisekunder. Nå kan du glede deg over klare og levende bilder også av raske bevegelser på skjermen.

 • LED Lux Display for ekstrem kontrast og lysstyrke

  LED Lux Display gjengir den høyest mulige kontrasten med utrolig lysstyrke og fantastiske farger. De revolusjonerende nye LED-lampene brukes i et nett som bakbelysning for LCD-displayet. Over tusen LED-lamper styres selektivt. De genererer strålende lys i skarpe bildeområder og dimmes til de laveste nivåene i mørke områder og scener. Dette gir bilder med dypeste svart ved siden av maksimal lysmengde og farge i skarpe områder. Resultatet er et imponerende bilde med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger.

 • Dynamisk kontrast 2 000 000 : 1 for uovertruffent strålende bilder

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende fargene. LED-bakbelysning gir deg dette med en unik lokal dimming av LED-lampene. Det genererer lys der det trengs i bildet, og holder mørke områder utrolig svarte. Den enestående dimmingen som blir mulig takket være LED-lampene, gir et uovertruffent dynamisk kontrastforhold på 2 000 000 : 1. For første gang gjengis bilder med ekstremt dype svartfarger ved siden av utrolig lyssterke partier med levende farger.

 • HD ready 1080p for høyest mulig kvalitet på Full HD-bilder

  Nyt den utrolige bildekvaliteten på Full High Definition TV-signaler fra HD-kilder som HDTV-sendinger, eller Blu-ray DVD. HD ready 1080p er et beskyttet merke som gir bildekvalitet langt over det du får med vanlig HD Ready. Det samsvarer med de strenge standardene som er vedtatt av EICTA for å tilby Full HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet fra et Full HD 1920x1080p High Definition TV-signal. Den har en universell tilkobling for både analog YPbPr og ukomprimert digital tilkobling for DVI eller HDMI som støtter HDCP. Den kan også vise 1080p progressive signaler ved 24, 50 og 60 Hz.

 • Bred Gamut LCD-fargeskjerm for strålende farger

  x.v.Color sikrer realistisk fargegjengivelse, nøyaktig visning av hver farge, tone og dybde for å tilby et bredt fargespekter som omfatter nesten dobbelt så mange farger som sRGB-fargeområdet. x.v.Color produserer fargevariasjoner som er svært nær det menneskets øye kan gjenkjenne – den forbedrer til og med kvaliteten på HD-videomateriale. TVer som er kompatible med x.v.Color reproduserer bilder med nesten samme kvalitet som da de ble tatt.

 • Behandling av 2250 billioner farger

  Levende og naturlige bilder fra den mest avanserte fargebehandlingen. Den 17 bits fargeforsterkeren optimaliserer hver av de tre fargekanalene (RGB), en total behandlingseffekt på 2250 billioner farger. Det gir mer levende farger samtidig som en enestående skarphet beholdes. De avanserte algoritmene oppdager hudfarger og svake fargenyanser og behandler disse for å gi så naturlige farger som mulig.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T og DVB-kabeltuner*

  Full HD-skjermen har en widescreen-oppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder som gir best mulig bildekvalitet. Med HDTV kan du motta HD-innhold over bakkenettet med den innebygde tuneren. Den har støtte for DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler til både MPEG-2- og MPEG-4-formatene. Du får fantastisk bilde- og lydkvalitet uten å installere en ekstra boks.

 • 4 HDMI-innganger med Easylink for en fullstendig HD-tilkobling

  EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med Easylink trenger du bare én fjernkontroll for å bruke hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. HDMI lager en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for ultimat bildekvalitet. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 3 HDMI-innganger bak og 1 HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller og spillkonsoll eller digitalt videokamera.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • DVB-T MPEG4 kun for: Frankrike, Spania, Danmark, Norge, Finland, Sverige. DVB-C MPEG4 kun for visse leverandører: Danmark, Norge, Finland, Sverige Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen eller på www.philips.com/support under det aktuelle typenummeret.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i