1
TV

LCD-TV

    LCD-TV

    Bli en del av handlingen.

    Med utrolige Pixel Precise HD og fantastisk usynlig lyd kan du virkelig nyte filmopplevelser hjemme i din egen stue. Denne Full HD 1080p-skjermen kombinert med en superslank design gjør at du blir en del av handlingen. Se alle fordeler

    Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli en del av handlingen.

Med utrolige Pixel Precise HD og fantastisk usynlig lyd kan du virkelig nyte filmopplevelser hjemme i din egen stue. Denne Full HD 1080p-skjermen kombinert med en superslank design gjør at du blir en del av handlingen. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-TV

107 cm (42"), Full HD 1080p, digital-TV 42PFL7864H/12 Finn lignende produkter

Bli en del av handlingen.

Med slank design og usynlig lyd

  • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

    Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

  • Pixel Precise HD for utrolig skarpe og klare bilder

    Pixel Precise HD for utrolig skarpe og klare bilder

    Pixel Precise HD bygger på grunnlaget fra den prisvinnende Pixel Plus-teknologien. Den tar bildekvalitet til et nytt nivå med fire billioner farger med HD Natural Motion, noe som gjør at filmbevegelsene blir jevne og knivskarpe. Takket være Pixel Precise 100 Hz LCD kjøper du de raskeste LCD-TVene i klassen med 3 ms svartid som gir utrolig bevegelsesskarphet for alle filmer og sportsprogrammer.

  • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

    Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

    Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

  • 100 Hz LCD, 3 ms ytelse for suveren bevegelsesskarphet

    100 Hz LCD, 3 ms ytelse for suveren bevegelsesskarphet

    100 Hz LCD gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder selv ved raske bevegelser på skjermen. Den doble bildefrekvensinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) bruker en høy 100 Hz oppdateringshastighet. Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 3 millisekunder (målt i oppfattet BEW (Perceived Blur-Edge-Width)). Denne unike Philips-teknologien tar bevegelsesskarphet på LCD-skjermer til nye høyder.

  • USB for fantastisk multimedieavspilling

    USB for fantastisk multimedieavspilling

    Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder, mp3-musikk og videofiler fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen inn i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele videoer, bilder og musikk.

  • 2 x 12 W med BBE for frisk, klar lyd

    BBE-høydefinisjonslyd er lydforbedringsteknologien (lisensiert av fra BBE Sound) som skal gi deg ekte og naturlig musikk og taletydelighet med fyldig og klar hørbar vokal.

  • 4 HDMI-innganger med Easylink for en fullstendig HD-tilkobling

    EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med Easylink trenger du bare én fjernkontroll for å bruke hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. HDMI lager en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for ultimat bildekvalitet. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 3 HDMI-innganger bak og 1 HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller og spillkonsoll eller digitalt videokamera.

  • Enkel installering og tilkoblingshjelp

    Trykk på hjemknappen og gled deg over den intuitive, enkle og tydelige menyen. Menyen veileder deg enkelt, og den hjelper deg med å koble til enhetene dine, for eksempel set-top-boks, TV eller DVD-spiller. Ikke flere problemer. Med noen få trinn kan du lene deg tilbake, slappe av og glede deg over en god film. I tillegg er du nå sikret optimal lyd- og bildekvalitet, uansett hvilken enhet du bruker. Hjemmemenyen viser deg også andre interessante aktiviteter som du kan gjøre, som du kanskje ikke er klar over.

  • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T- og DVB-C-tuner med CI+*

    Med HDTV kan du se på TV med best mulig lyd- og bildekvalitet, uten noen ekstra set-top-boks. Takket være den innebygde tuneren som støtter DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler for både MPEG-2- og MPEG-4-formatet, kan du motta TV-programmer i høydefinisjon og med enestående kvalitet. I tillegg får du førsteklasses høydefinisjonsinnhold direkte på TVen med Common Interface Plus (CI+).

Se alle spesifikasjoner
  • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
  • DVB-C finnes bare i enkelte land og for enkelte operatører. Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i