widescreen flat-TV

    widescreen flat-TV

    Forbedre seeropplevelsen

    Opplev den overlegne bildekvaliteten på denne utmerkede flat-TVen med den nyeste LCD-teknologien. Den har en elegant utforming som vil fremheve resten av interiøret. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

widescreen flat-TV

32", LCD, Progressive Scan 32PFL7332/10 Finn lignende produkter

Forbedre seeropplevelsen

med Pixel Plus 2HD

  • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

    HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

    Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

  • Pixel Plus 2 HD for flotte detaljer, dybde og klarhet

    Pixel Plus 2 HD for flotte detaljer, dybde og klarhet

    Pixel Plus 2 HD gir bildet utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, større dybde, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra vanlige TV-signaler, High Definition-signaler og multimediekilder. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Bilderester i komprimert multimedieinnhold spores og reduserer slik at bildet blir klart og knivskarpt. Digital støyreduksjon sørger for jevne og knivskarpe bilder.

  • Dynamisk kontrastforbedring gir ekte, svarte detaljer

    Du vil ha en LCD-flatskjerm med høyest mulig kontrast, levende bilder og en bred visningsvinkel. Philips dynamisk kontrastforbedring bruker videobehandling og unik teknologi for demping av bakbelysning. Det sørger for dype og ekte svarte nivåer med flere detaljer. Dempingen av bakbelysningen øker kontrasten opptil 5 ganger*, samtidig forbedres også visningsvinkelen. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger, (* faktor mellom 2 og 5, avhengig av skjermtype og bildeinnhold).

  • Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

    Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne stroboskopeffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i kringkastings- og filmmateriale (for eksempel DVD). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

  • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

    Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den skaper en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

  • Kompakt og tynn utforming som passer i alle rom

    Denne utformingen understreker en slank, kompakt stil som sparer plass og passer inn overalt.

  • Matchende stativ i elegant design medfølger

    Bordstativ med matchende design følger med settet.

  • 2 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

    HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til et analogt signal, gir det et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer intelligent den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men omfatter digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i