LED-bakbelyst LCD-skjerm

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/275c5qhaw_00/275c5qhaw_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED-bakbelyst LCD-skjerm

  IPS-skjerm og Bluetooth-høyttaler i ett

  Philips Moda 2 gir deg praktfulle bilder og Bluetooth-høyttaler i ett. Det er enkelt både å streame musikk og besvare anrop med det kraftfulle høyttalersystemet, noe som utvider mulighetene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LED-bakbelyst LCD-skjerm

C-serien, 27" (68, 6 cm), Full HD (1920 x 1080) 275C5QHAW/00 Finn lignende produkter

IPS-skjerm og Bluetooth-høyttaler i ett

musikk og samtaler med god lyd

 • AH-IPS-skjerm gir glimrende bilder med bred visningsvinkel

  AH-IPS-skjerm gir glimrende bilder med bred visningsvinkel

  AH-IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler. I motsetning til standard TN-paneler gir AH-IPS-skjermer deg svært skarpe bilder med livlige farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke hele tiden.

 • Full HD for krystallklare, skarpe bilder

  Full HD for krystallklare, skarpe bilder

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  På grunn av måten lysstyrke kontrolleres på LED-bakbelyste skjermer på, opplever noen brukere at skjermen deres flimrer, og dette fører til at de blir slitne i øynene. Philips' flimringsfri teknologi bruker en ny løsning for å regulere lysstyrken og redusere flimring, slik at seeropplevelsen blir mer behagelig.

 • Bluetooth for trådløs musikkstreaming og samtaler

  Bluetooth for trådløs musikkstreaming og samtaler

  Opplev trådløs frihet med Bluetooth-teknologi. Du kan raskt og enkelt koble den mobile enheten din til Bluetooth-høyttaleren og enkelt spille favorittmusikken din, eller du kan bruke den til håndfrie samtaler på høyttalertelefon.

 • Musikk- og videostreaming under lading med MHL

  Musikk- og videostreaming under lading med MHL

  Mobile High Definition Link (MHL) er et mobilt grensesnitt for audio/video for å koble mobiltelefoner og andre bærbare enheter direkte til HD-skjermer. En MHL-kabel (ekstra tilbehør) kan enkelt koble MHL-kapable bærbare enheter til denne store Philips MHL-skjermen, slik at du kan se HD-video bli levende med fullstendig digital lyd. Nå kan du ikke bare glede deg over mobile spill, bilder, filmer eller andre applikasjoner på den store skjermen, du kan også lade den mobile enheten samtidig, slik at du aldri går tom for strøm halvveis.

 • Glass fra side til side og smal kant for et sømløst utseende

  Glass fra side til side og smal kant for et sømløst utseende

  De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på bare 3,5 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

 • SmartImage-forhåndsinnstillinger for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage-forhåndsinnstillinger for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, film, spill, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartContrast for detaljer i dype svartnivå

  SmartContrast for detaljer i dype svartnivå

  SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Når økonomimodus velges, justeres kontrasten og bakgrunnsbelysningen fininnstilles for å gi akkurat den riktige visningen av kontorapplikasjoner som brukes hver dag, og for å senke strømforbruket.

 • Kraftige høyttalere på 7 watt slipper løs innholdet

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

 • SRS WOW HD™ for spennende, oppslukende lyd

  Små høyttalere på de fleste skjermer gir ofte en kjedelig lydopplevelse. Philips-skjermene som er spesielt justert med SRS WOW HD™, forandrer lydopplevelse til en oppslukende, spennende hendelse. Vi vedder på at du kommer til å si "WOW" når du hører forskjellen med SRS.

 • Incredible Surround for virtuell 5.1-kanals kinolyd

  Lydteknologien Incredible Surround gir en omsluttende flerkanals surroundlyd med stereohøyttalere, uten at du begrenses av romstørrelse og ledningsrot. Den gir en imponerende virtuell 5.1-lyd for en oppslukende filmopplevelse og musikalsk nytelse.

Se alle spesifikasjoner
 • Denne Philips-skjermen er MHL-sertifisert. Men hvis MHL-enheten ikke kobles til eller ikke fungerer riktig, må du se Vanlige spørsmål for MHL-enheten eller henvende deg direkte til forhandleren. Produsenten av enheten kan ha retningslinjer som krever at du kjøper deres bestemte MHL-kabel eller -adapter for at det skal fungere
 • Krever valgfri MHL-sertifisert mobil enhet og MHL-kabel (følger ikke med). Undersøk om MHL-enheten er kompatibel.
 • Energibesparingen gjennom hvilemodus/av for ErP fungerer ikke med MHL-ladefunksjonen
 • Hvis du vil se en fullstendig liste over MHL-aktiverte produkter, kan du gå til www.mhlconsortiun.org
 • Ordet/varemerket AH-IPS og relaterte teknologipatenter tilhører sine respektive eiere.
 • Smart svartid er den optimale verdien fra enten GtG- eller GtG (BW)-tester.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i