Professional LED LCD-TV

  Professional LED LCD-TV

  Den perfekte TVen for førsteklasses eller interaktiv bruk

  Med denne energieffektive LED LCD-hotell-TVen får du alle fordelene ved interaktiv TV og førsteklasses hotellfunksjoner. Koble TVen til et valgfritt system for å få en best mulig visningsopplevelse og en kostnadseffektiv løsning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Professional LED LCD-TV

26" PrimeSuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 26HFL4373D/10 Finn lignende produkter

Den perfekte TVen for førsteklasses eller interaktiv bruk

Philips LED LCD-hotell-TV

 • Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Denne TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • Tema-TV gjør det enkelt å finne gjestenes egne kanaler

  Tema-TV gjør det enkelt å finne gjestenes egne kanaler

  Tema-TV har et avansert brukergrensesnitt som gir gjestene muligheten til å navigere i gjestemenyen for å finne kanaler fra sitt eget land, nyheter og hotellinformasjon på en enkel måte uten et interaktivt underholdningssystem.

 • Serial Xpress-protokoll for interaktive systemer

  TVen kan kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle de største leverandørene av interaktive systemer, gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (UART-protokoll).

 • Instant Initial Cloning for rask installering

  For den første TV-installeringen sparer Instant Initial Cloning deg 3-5 minutter per TV, helt enkelt fordi USB-filer leses og kopieres automatisk til TVen uten å måtte bruke TV-menyen. Instant Initial Cloning gjør at du kan redusere installeringstid og -kostnad betraktelig.

 • Integrert tilkoblingspanel

  Det integrerte tilkoblingspanelet gjør at gjestene dine sømløst kan koble sine egne enheter til TVen uten behov for eksternt tilkoblingspanel.

 • VSecure for beskyttelse av digitalt innhold på hoteller

  For å kunne vise førsteklasses HD-innhold til en gjest kreves det strenge forholdsregler for innholdssikkerhet fra innholdsbransjen. Philips utviklet en total løsning for HD-innholdssikkerhet på hoteller som består av VSecure for HD-innholdsbeskyttelse og NexGuard for juridisk HD-vannmerking.

 • Hotel Scenea for en skreddersydd informasjons- og oppstartskanal

  Hotel Scenea gjør at du kan velge og lagre bilder på TVen, som kan vises som oppstart- eller informasjonskanal.

 • MyChoice-kompatibel for periodebetaling

  MyChoice er en enkel og billig måte å tilby gjestene førsteklasses TV-kanaler på. Samtidig er den en ekstra inntektskilde, noe som gjør at du tjener inn det du investerte i TVen.

 • Grønn knapp gjør at gjester kan spare enda mer energi

  Med den grønne knappen har gjestene muligheten til å spare enda mer strøm på TVen ved å velge en høyere dimming av bakbelysning eller ved å skru av skjermen når man hører på radio. En annen måte å redusere et hotells driftskostnader på mens man involverer gjester direkte.

 • Lavt strømforbruk

  Philips' TVer er utformet for å minimere strømforbruket. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men det gir også lavere driftskostnader.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

 • Avansert EPG og kanalliste

  Attraktiv EPG og kanalliste som har intuitive knapper med tydelig veiledningsgrafikk, slik at det er enkelt å finne den riktige kanalen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i