Retningslinjer for informasjonskapsler

Melding om informasjonskapsler fra Philips

 

Melding om informasjonskapsler gjelder fra

April 2017

Mer informasjon om informasjonskapsler

Philips ønsker å gjøre brukernes opplevelse av nettstedet så informativ og relevant som mulig. Vi bruker informasjonskapsler eller lignende teknologier for å få til dette. Vi føler at det er viktig at du vet hvilke informasjonskapsler vi bruker på nettstedet vårt, og hvorfor vi bruker disse. De bidrar med å verne om sikkerheten din, i tillegg til å gjøre nettstedet vårt så brukervennlig som mulig.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din (datamaskinen eller mobiltelefonen) når du besøker visse nettsteder. Hos Philips kan vi bruke lignende teknologier, for eksempel piksler, sporingsbilder, fingeravtrykkgjenkjennelse osv. Av hensyn til sammenhengen i dette dokumentet omtaler vi alle disse teknologiene samlet som «informasjonskapsler».

Hva brukes informasjonskapsler til?

Informasjonskapsler kan ha mange forskjellige formål. Først og fremst kan de være nødvendig for at nettstedet skal fungere skikkelig. For eksempel, uten informasjonskapsler kan det være vanskelig å få et nettsted til å huske at du har logget på, eller hvilke produkter som du har puttet i handlevognen. Disse kalles for påkrevde informasjonskapsler.

 

Informasjonskapsler kan også bli brukt til å analysere hvordan et nettsted blir brukt, til å telle antall besøkende eller til å lære hvordan nettstedet kan forbedres. Nettstedets bruksstatistikk eller andre slike rapporter blir ikke koblet direkte til individer. Slike informasjonskapsler kalles analytiske informasjonskapsler.

 

Den tredje kategorien kalles informasjonskapsler for sosiale medier. Disse brukes til å gjøre det mulig å integrere sosiale medier med et nettsted, slik at du kan dele en side eller et produkt øyeblikkelig på den valgte sosiale medietjenesten.

 

Et fjerde viktig bruksformål for informasjonskapsler er å kunne reklamere på nettet. Disse kan være målrettet, slik at reklamene som vises er mer relevante og interessante for deg, både på Philips' egne nettsteder og utenfor. Disse kaller vi (målrettede) annonseinformasjonskapsler

Hvordan kan jeg gjøre valg når det gjelder informasjonskapsler og personvern på Philips sine nettsteder?

Philips sine nettsteder gir deg muligheten til å angi preferanser i forhold til informasjonskapsler. Hvis du klikker på «Informasjonskapsler», kan du velge hvilke typer informasjonskapsler du vil tillate nettstedet vårt å bruke. Du kan endre på disse preferansene når som helst. Under «Innstillinger for informasjonskapsler» kan du også finne en liste over informasjonskapsler innenfor hver enkelt kategori (påkrevde, analytiske, sosiale medier, målrettet annonse).

 

Vær oppmerksom på at når du bruker innstillinger for informasjonskapsler på nettstedet vårt, er det ikke sikkert dette vil fjerne informasjonskapslene som allerede har blitt angitt. Dette kan du gjøre via innstillingene i nettleseren din, slik som det står beskrevet nedenfor, etter at du har gjort endringer i innstillinger for informasjonskapsler på nettstedet vårt.

 

Hvis du besøker et Philips-nettsted som er målrettet mot besøkende utenfor EU, kan du bruke innstillingene i nettleseren din for å gjøre valg om informasjonskapsler og personvern. 

Slik kan du styre eller deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din

Vær oppmerksom på at Philips for øyeblikket ikke tar i bruk en teknisk løsning som lar deg bruke «Do Not Track»-funksjonen i nettleseren din. I tillegg til å bruke innstillinger for informasjonskapsler på nettstedet vårt kan du behandle innstillinger for informasjonskapsler i nettleseren din når som helst. Vær oppmerksom på at innstillingene i nettleseren din kanskje ikke tilbyr like brukervennlige innstillinger for informasjonskapsler som vi gjør på nettstedet vårt. Hvis du kun deaktiverer alle informasjonskapslene eller alle informasjonskapslene fra oss, kan det hende at visse områder eller funksjoner på nettstedene våre ikke virker, fordi nettleseren din kanskje blokkerer disse funksjonene som trenger å bruke informasjonskapsler. Derfor er det anbefalt å bruke innstillinger for informasjonskapsler på nettstedet vårt i stedet for å deaktivere alle informasjonskapslene via nettleseren din. 

Du finner mer informasjon om hvordan du deaktiverer informasjonskapsler eller endrer innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din i følgende liste:

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.