profesjonell flat-TV

  profesjonell flat-TV

  Systemklargjort flat-TV

  Klar for fremtiden. Denne moderne, HD-klare TVen tilbyr flott bildekvalitet og en pakke dedikerte funksjoner for overnattingssteder. Og kombinert med den valgfrie SmartCard Xpress-enheten er dette settet fullstendig systemklargjort. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Systemklargjort flat-TV

med den nyeste høydefinisjons LCD-skjermen

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Trådløs SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til enkelt og trådløst å kopiere alle programmeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Kontakt for ekstern høyttaler

  Forsterket lydkontakt for enkel installasjon av eksterne høyttalere (for eksempel på badet), noe som fjerner behovet for å investere i eksternt utstyr

 • Låse front-/sidekontroller

  Ved å velge alternativet i oppsettmenyen for å låse eller låse opp tilgangen til front- og sidekontrollene på TVen, forhindres uautorisert tilgang til TV-menyen og sparer hotelleieren tid og krefter på å installere på nytt.

 • Lavt batterinivå-indikasjon for fjernkontroll

  Denne funksjonen gir deg beskjed når du må skifte ut batteriene i fjernkontrollen for å unngå irriterende signaler og unødvendig utskifting av batterier.

 • Kompatibel SmartCard Xpress-boks for interaktive systemer

  Den valgfrie SmartCard Xpress-boksen kan monteres på baksiden av TVen. Dette gjør det mulig for tredjepartsdekodere og programkort å samhandle med TVen og legge til nye funksjoner. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART og RS232 protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • Ekstra integrert strømforsyning

  Med den ekstra integrerte strømforsyningen trenger du ikke en separat strømforsyning til et interaktivt system. Ved frittstående bruk kan den ekstra strømforsyningen slås av for å spare strøm.

 • Volumbegrensning

  Denne funksjonen forhåndsdefinerer volumområdet TV-apparatet kan brukes med, noe som forhindrer overdrevent mange volumjusteringer, og du unngår å forstyrre gjestene i naborommet.

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Funksjon som kan velges fra konfigurasjonsmenyen. TVen kan slås av automatisk etter en angitt brukstid for å spare energi og forlenge produktlevetiden. Velg mellom 0 til 99 timer.

 • Serial Xpress™-kontrollgrensesnitt

  Serial Xpress™-kontrollgrensesnittet er kompatibelt med alle større underholdningstjenester. Protokollene gjør det mulig å koble TVen til eksterne dekodere, set-top-bokser og PC-baserte løsninger. Støtter UART- og RS232-protokollene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i