1
Produkter

Ny og effektiv: Blått lys til hjemmebehandling av plakkpsoriasis

Leter du etter en behagelig hjemmebehandling av psoriasis?

 

Hvis du har mild til moderat psoriasis vulgaris, anbefaler de fleste leger lokal behandling – hovedsakelig med salver som kortikosteroider, vitamin D og tilsvarende. Hvis du har moderat til kraftig psoriasis vulgaris, består behandlingen oftest av ultrafiolett lys (UVA- eller UVB-stråling) eller forskjellige systemiske legemidler.

 

Mange pasienter synes det er vanskelig å leve et normalt liv når de må smøre inn huden med salver og kremer flere ganger om dagen. Dette betyr at de kanskje smører seg sjeldnere enn de burde, eller at de avslutter psoriasisbehandlingen helt. Faktum er at bare 25 % av psoriasispasientene sier at de er fornøyd med behandlingen sin.1 Pasientene synes at den stadige smøringen med salver er slitsomt og tidkrevende, og at det begrenser dem i deres daglige aktiviteter. Dessuten er opptil 40 % av pasientene motvillige til å ta medisiner.2 I mange tilfeller er de bekymret for eventuelle bivirkninger, eller så tror de at behandlingen ikke kommer til å fungere, eller at den er veldig krevende. Alt dette kan føre til at de ikke følger behandlingsopplegget i den grad som kreves,3,4 noe som innebærer at behandlingen avsluttes for tidlig eller ikke gjennomføres riktig. Det kan til syvende og sist føre til at behandlingen gir dårligere resultat.

Psoriasis Treatment BlueControl
BlueControl fits into your daily life

Hjemmebehandling av psoriasis som passer inn i ditt daglige liv

 

Til forskjell fra konvensjonelle behandlinger er Philips BlueControl en behagelig hjemmebehandling av psoriasis, der du kan velge hvor og når du behandler plakket. En annen fordel er at du ikke trenger å bruke salver eller kremer for å få effekt. Lysterapi med blått LED-lys lindrer symptomer på plakkpsoriasis mens du lever livet som vanlig.

Philips BlueControl er bærbar, og det gjør livet mitt enklere. Jeg kan behandle meg selv hjemme når jeg gjør dagligdagse ting som å jobbe, lage mat eller vaske huset. Og jeg trenger ingen kremer lenger!"

Den er enkel å bruke. Det er bare å spenne den fast i en halvtime. Ingen piller og ingen kjemikalier."

Endelig finnes det en hjemmebehandling av psoriasis som er enkel å fortsette med, ettersom den ikke påvirker dagliglivet."

Jeg har brukt den i snart ett år og er imponert over effekten det har hatt på knærne og albuene mine."  

Behagelig og praktisk hjemmebehandling av psoriasis

 

Philips BlueControl er verdens første bærbare fototerapienhet for mild til moderat plakkpsoriasis. Den lille og lette enheten har et oppladbart batteri, slik at ingen ledninger kommer i veien. Du fester enkelt enheten på armen eller benet med det justerbare tøybåndet, trykker på knappen og fortsetter med dine daglige gjøremål. Philips BlueControl slås av automatisk etter 30 minutters behandling per plakk – du trenger ingen timer. Vi anbefaler daglig behandling for å oppnå best effekt. Philips BlueControl kan brukes for å behandle flere psoriasisplakk per dag.  

Philips BlueControl lysterapi til hjemmebehandling av psoriasis:

 

 • Nyskapende – den første hjemmebehandlingen av psoriasis med blått LED-lys
 • Behagelig – enkelt å bruke hver dag, ingen ekstra salver
 • Skånsomt – ingen aktive ingredienser eller kjemiske stoffer og ingen ultrafiolett stråling å bekymre seg for
Veiledende utsalgspris: kr 2 899,00
BlueControl

Våre produkter til behandling av psoriasis

 • BlueControl

  BlueControl

  • Behandling på 30 minutter
  • Bærbar lysterapi med blått lys
  • Klinisk dokumentert effekt
  • Uten kjemikalier eller kortison
  Overall rating 3.9/ 5
  42
  PSK0202
  kr 2 899,00
  Vis produkt
 1. Stern RS, Nijsten T, Feldman SR, Margolis DJ, Rolstad T. Psoriasis is common, carries a substantial burden.
 2. Richards HL, Fortune DG, O’Sullivan TM, Main CJ, Griffiths CE. Patients with psoriasis and their compliance with medication. Journal of the American Academy of Dermatology. 1999; 41: 581 – 3.
 3. Zaghloul SS, Goodfield MJ. Objective assessment of compliance with psoriasis treatment. Archives of Dermatology. 2004; 140: 408 – 14.
 4. Richards HL, Fortune DG, Griffiths CE. Adherence to treatment in patients with psoriasis. Journal of the European Academy of Dermatology & Venereology. 2006; 20: 370 – 9. 
 5. 2 kr. per dag i behandlingskostnader er basert på daglig bruk og livstiden på Philips BlueControl (ca. 5 år)