Lumea Comfort

IPL hårfjerningssystem

  Lumea Comfort

  IPL hårfjerningssystem

  Kompakt IPL-løsning

  Philips Lumea Comfort IPL-hårfjerningssystem fungerer utmerket for å unngå gjenvekst av hår både i ansiktet og på kroppen. Forsiktige lyspulser, som tilføres regelmessig, holder huden silkemyk hver dag. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lumea Comfort IPL hårfjerningssystem

Til bruk på kroppen og i ansiktet, 22 minutter for å behandle leggene, Levetid >100, 000 lyspulseringer, Kompakt design med ledning SC1982/00 Finn lignende produkter

Kompakt IPL-løsning

for å hindre gjenvekst og holde huden glatt

 • Gled deg over glatt hud hver dag

  Gled deg over glatt hud hver dag

  Philips Lumea bruker forsiktige lyspulser på hårrøttene. Resultatet er at håret faller av naturlig, og gjenveksten hemmes. Du kan gjenta denne behandlingen regelmessig for å opprettholde glatt hud hver dag.

 • Effektiv uten problemer

  Effektiv uten problemer

  Våre kliniske studier viser betydelig hårreduksjon etter så lite som fire behandlinger annenhver uke, med glatt og hårfri hud som resultat. For å opprettholde disse resultatene gjentar du ganske enkelt behandlingen ved behov. Tiden mellom behandlingene kan variere basert på gjenveksten av hår hos den enkelte. Hvis du vil forstørre dette bildet, klikker du på bildet i bildegalleriet øverst på denne siden

 • Tilpasset for sikker bruk i ditt eget hjem

  Tilpasset for sikker bruk i ditt eget hjem

  Philips Lumea Comfort bruker en nyskapende lysbasert teknologi kalt IPL (Intense Pulsed Light), som bygger på teknologien brukt av profesjonelle skjønnhetssalonger. Philips har tilpasset denne teknologien for sikker og effektiv bruk i hjemmet. Philips samarbeidet tett med ledende hudspesialister for å utvikle denne teknologien. I over 10 år har Philips gjennomført omfattende forbrukerundersøkelser på IPL-teknologien med over 2000 kvinner.

 • Egnet for forskjellige hår- og hudtyper

  Egnet for forskjellige hår- og hudtyper

  Philips Lumea Comfort fungerer effektivt på (naturlig) mørkeblondt, brunt og svart hår. I likhet med andre lysbaserte behandlinger fungerer Lumea Comfort IKKE effektivt på rødt, lyseblondt eller hvitt/grått hår. Hvis du vil forstørre dette bildet, klikker du på bildet i bildegalleriet øverst på denne siden

 • Trygg og effektiv, selv på sensitive områder

  Trygg og effektiv, selv på sensitive områder

  Du kan trygt bruke produktet for å fjerne hår i ansiktet (overleppen, haken) og kroppsdeler som bena, armhulene, bikinilinjen, magen og armene.

 • Fem justerbare innstillinger for lysenergi

  Fem justerbare innstillinger for lysenergi

  Philips Lumea Comfort har fem justerbare innstillinger for lysenergi som sørger for en behagelig, men effektiv behandling. Når den brukes på riktig måte, er IPL-behandlingen til Philips Lumea sikker og skånsom å bruke selv på sensitiv hud og sensitive områder på kroppen.

 • Hudfargesensor

  Hudfargesensor

  Den unike hudfargesensoren måler den behandlede hudtypen i begynnelsen av hver økt og av og til i løpet av økten. Hvis den oppdager en hudfarge som er for mørk for Lumea Comfort, vil den automatisk stoppe å sende ut lyspulser.

 • Modus for glidende lysglimt for en mer praktisk påføring

  Modus for glidende lysglimt for en mer praktisk påføring

  Lumea Comfort gjør at det er mulig med en glidende bevegelse for en mer praktisk og kontinuerlig påføring.

 • Ingen ekstradeler, ingen skjulte kostnader

  Ingen ekstradeler, ingen skjulte kostnader

  Philips Lumea Comfort er en komplett løsning som er klar til bruk med én gang. Og den trenger ikke ekstra lyskilder eller geléer.

 • De minste og letteste enheten i Lumea-serien

  Philips Lumea Comfort er den minste og letteste i Lumea-serien. Den er lett å holde og når enkelt alle områdene du ønsker å behandle.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i