DLP

  PicoPix

  Lommeprojektor

  Projektor i hverdagen

  Se alt medieinnhold i storskjemformat på opptil 120" ved å koble PicoPix-lommeprojektoren til enhetene. Gled deg over praktisk, kabelfri tilkobling med WiFi og DLNA-funksjonalitet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PicoPix Lommeprojektor

100 lumen, med WiFi PPX3610/EU Finn lignende produkter

Projektor i hverdagen

 • Del webinnhold som YouTube-videoer

  PicoPix 3610 tilbyr en integrert nettleser der du kan gå direkte på Internett uten å koble til en smarttelefon eller en bærbar PC. Alt du trenger, er WiFi-tilkobling.

 • Projiser HD-videoer og bilder i opptil 120" (305 cm) i størrelse

  Gled deg over den største mobile skjermen du noen gang har hatt, og del HD-medieinnhold hvor du vil. Med PicoPix har du med deg din egen kino i lommen.

 • Angi et eget nettverk for å koble til andre enheter

  Når det ikke finnes noe WiFi-nettverk tilgjengelig, blir PicoPix en personlig sone og konfigurerer sitt eget nettverk for alle DLNA kompatible enheter. Dette gjør deg i stand til å dele innholdet på en større skjerm

 • Spill av videoer rett fra SD-kortet eller USB-pinnen

  En integrert MP4-spiller støtter alle vanlige video- og lydformater. Dette gjør PicoPix-lommeprojektoren til en uavhengig enhet, og innhold kan hentes fra det interne 2 GB minnet, en USB-pinne eller fra ulike typer minnekort.

 • Internt batteri for spilletid på opptil to timer

  PicoPix leveres med et kompakt innebygd, oppladbart batteri som varer lenge. Med én enkelt lading kan du få opptil to timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk. Dette gjør PicoPix til den perfekte lommeprojektoren.

 • LED-teknologi for strålende farger og høy kontrast

  Bildene og videoene dine fortjener den beste kvaliteten når det gjelder å dele dem med dem rundt deg. Derfor bruker PicoPix-lommeprojektoren høykvalitets LED-teknologi for å projisere bildene og videoene dine i strålende farger og enestående kontrast.

 • Koble trådløst til andre enheter innenfor et nettverk

  Med WiFi kan du koble PicoPix 3610 til DLNA-kompatible enheter på hjemmenettverket og projisere innhold fra disse enhetene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i