Trådløs monitor for hjemmeovervåkning

  Trådløs monitor for hjemmeovervåkning

  Pass på huset ditt med smarttelefonen

  Philips InSight er en trådløs monitor for hjemmeovervåkning som gjør at du kan passe på huset ditt når du er borte. Den er enkel å sette opp for øyeblikkelig overvåkning fra en mobil enhet. Push-varsler forteller deg når enheten oppdager bevegelse eller lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs monitor for hjemmeovervåkning

Android M100A/12 Finn lignende produkter

Pass på huset ditt med smarttelefonen

Skaff deg litt sinnsro

 • Wi-Fi-aktivert for plassering hvor som helst i hjemmet

  Wi-Fi-aktivert for plassering hvor som helst i hjemmet

  Den trådløse In.Sight-monitoren er en Wi-Fi-aktivert monitor og bruker det trådløse hjemmenettverket til å streame direktesendt video og lyd til smarttelefonen eller nettbrettet. En monitor for hjemmeovervåkning, som du kan sette opp hvor du vil.

 • Øyeblikkelig overvåkning med smarttelefonen eller nettbrettet

  Øyeblikkelig overvåkning med smarttelefonen eller nettbrettet

  Når du har konfigurert den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning på det lokale nettverket, kan du åpne videostreamen på et øyeblikk fra smarttelefonen eller nettbrettet fra hvor som helst i verden via Edge, 3G og trådløse nettverk. Det finnes ingen grenser for hvor eller hvordan du viser videoen.

 • Android-app for praktisk betjening

  Android-app for praktisk betjening

  Den trådløse Philips InSight-monitoren for hjemmeovervåkning er en banebrytende app-basert, trådløs videomonitor som lar deg se og høre hva som foregår hjemme, uansett hvor du er i verden. Den dedikerte InSight-appen kan lastes ned helt gratis fra App Store direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.

 • Rask og enkel installering via QR kode

  Rask og enkel installering via QR kode

  Raskt og enkelt oppsett gir deg mulighet til å pare den trådløse InSight-monitoren for hjemmeovervåkning med en smarttelefon eller et nettbrett. Plasser QR-kodebildet foran monitorlinsen for å aktivere InSight-appen. Monitoren er klar til bruk når lyset lyser grønt.

 • se på opptil 16 monitorer med én app på smarttelefonen

  se på opptil 16 monitorer med én app på smarttelefonen

  Du kan se på opptil 16 trådløse Philips InSight-monitorer for hjemmeovervåkning med én app. Plasser så mange monitorer du vil, hvor du vil.

 • Magnetisk base for enkel justering av visningsretning

  Magnetisk base for enkel justering av visningsretning

  Den trådløse Philips InSight-monitoren for hjemmeovervåkning har en magnetisk base som holder på monitoren, noe som gjør at du kan rotere og justere monitoren til alle vinkler.

 • Ekstra veggfeste for best mulig plassering

  Ekstra veggfeste for best mulig plassering

  Den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning kommer med veggmonteringsbrakett. Bruk den til å montere monitoren enkelt til alle vegger eller tak. Basen kan dreies og snus, slik at du fortsatt kan endre stillingen til den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning når den er montert.

 • Kryptert, direkte nettverk for sikker tilkobling

  Kryptert, direkte nettverk for sikker tilkobling

  Den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning fra Philips bruker svært sikker kryptering for å gi deg kontinuerlig personvern. Den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning bruker én enkelt krypteringsnøkkel hver gang den oppretter en tilkobling.

 • Innebygd støy- og bevegelsesregistrering

  Innebygd støy- og bevegelsesregistrering

  Det er umulig å forutsi når noe kan skje. Den trådløse hjemmemonitoren InSight overvåker med justerbar lyd- og bevegelsesregistrering. Du blir varslet når det registreres lyd eller bevegelse.

 • Du mottar varsler på telefonen når monitoren registrerer støy/bevegelse

  Du mottar varsler på telefonen når monitoren registrerer støy/bevegelse

  Motta push-meldinger automatisk på smarttelefonen eller nettbrettet når monitoren registrerer støy eller bevegelse.

 • Opptak lastes opp til din private Dropbox-konto

  Opptak lastes opp til din private Dropbox-konto

  Monitoren tar automatisk opp hendelser som utløses av støy eller bevegelse. I tillegg til det kan du ta opp hendelser og til og med ta bilder manuelt. Opptakene lastes opp til den private Dropbox-kontoen din.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er gratis og ubegrenset å vise video i sanntid over Wi-Fi-hjemmenettverket med den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning. Det er også gratis å vise video i sanntid eksternt (enten via et eksternt Wi-Fi- eller 3G-nettverk) i et ubegrenset antall økter, men med en tidsbegrensning på 5 minutter per økt.
 • Lengre tider for eksterne visningsøkter og andre premiumfunksjoner kan kjøpes fra appen. Disse betingelsene kan endres.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i