Trådløs monitor for hjemmeovervåkning

Android M100A/12 Finn lignende produkter
 • Pass på huset ditt med smarttelefonen

  Trådløs monitor for hjemmeovervåkning

  M100A/12 Finn lignende produkter

  Philips InSight er en trådløs monitor for hjemmeovervåkning som gjør at du kan passe på huset ditt når du er borte. Den er enkel å sette opp for øyeblikkelig overvåkning fra en mobil enhet. Push-varsler forteller deg når enheten oppdager bevegelse eller lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pass på huset ditt med smarttelefonen

Skaff deg litt sinnsro

 • Wi-Fi-aktivert for plassering hvor som helst i hjemmet

  Wi-Fi-aktivert for plassering hvor som helst i hjemmet

  Den trådløse In.Sight-monitoren er en Wi-Fi-aktivert monitor og bruker det trådløse hjemmenettverket til å streame direktesendt video og lyd til smarttelefonen eller nettbrettet. En monitor for hjemmeovervåkning, som du kan sette opp hvor du vil.

 • Øyeblikkelig overvåkning med smarttelefonen eller nettbrettet

  Øyeblikkelig overvåkning med smarttelefonen eller nettbrettet

  Når du har konfigurert den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning på det lokale nettverket, kan du åpne videostreamen på et øyeblikk fra smarttelefonen eller nettbrettet fra hvor som helst i verden via Edge, 3G og trådløse nettverk. Det finnes ingen grenser for hvor eller hvordan du viser videoen.

 • Android-app for praktisk betjening

  Android-app for praktisk betjening

  Den trådløse Philips InSight-monitoren for hjemmeovervåkning er en banebrytende app-basert, trådløs videomonitor som lar deg se og høre hva som foregår hjemme, uansett hvor du er i verden. Den dedikerte InSight-appen kan lastes ned helt gratis fra App Store direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.

 • Rask og enkel installering via QR kode

  Rask og enkel installering via QR kode

  Raskt og enkelt oppsett gir deg mulighet til å pare den trådløse InSight-monitoren for hjemmeovervåkning med en smarttelefon eller et nettbrett. Plasser QR-kodebildet foran monitorlinsen for å aktivere InSight-appen. Monitoren er klar til bruk når lyset lyser grønt.

 • se på opptil 16 monitorer med én app på smarttelefonen

  se på opptil 16 monitorer med én app på smarttelefonen

  Du kan se på opptil 16 trådløse Philips InSight-monitorer for hjemmeovervåkning med én app. Plasser så mange monitorer du vil, hvor du vil.

 • Magnetisk base for enkel justering av visningsretning

  Magnetisk base for enkel justering av visningsretning

  Den trådløse Philips InSight-monitoren for hjemmeovervåkning har en magnetisk base som holder på monitoren, noe som gjør at du kan rotere og justere monitoren til alle vinkler.

 • Ekstra veggfeste for best mulig plassering

  Ekstra veggfeste for best mulig plassering

  Den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning kommer med veggmonteringsbrakett. Bruk den til å montere monitoren enkelt til alle vegger eller tak. Basen kan dreies og snus, slik at du fortsatt kan endre stillingen til den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning når den er montert.

 • Kryptert, direkte nettverk for sikker tilkobling

  Kryptert, direkte nettverk for sikker tilkobling

  Den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning fra Philips bruker svært sikker kryptering for å gi deg kontinuerlig personvern. Den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning bruker én enkelt krypteringsnøkkel hver gang den oppretter en tilkobling.

 • Innebygd støy- og bevegelsesregistrering

  Innebygd støy- og bevegelsesregistrering

  Det er umulig å forutsi når noe kan skje. Den trådløse hjemmemonitoren InSight overvåker med justerbar lyd- og bevegelsesregistrering. Du blir varslet når det registreres lyd eller bevegelse.

 • Du mottar varsler på telefonen når monitoren registrerer støy/bevegelse

  Du mottar varsler på telefonen når monitoren registrerer støy/bevegelse

  Motta push-meldinger automatisk på smarttelefonen eller nettbrettet når monitoren registrerer støy eller bevegelse.

 • Opptak lastes opp til din private Dropbox-konto

  Opptak lastes opp til din private Dropbox-konto

  Monitoren tar automatisk opp hendelser som utløses av støy eller bevegelse. I tillegg til det kan du ta opp hendelser og til og med ta bilder manuelt. Opptakene lastes opp til den private Dropbox-kontoen din.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er gratis og ubegrenset å vise video i sanntid over Wi-Fi-hjemmenettverket med den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning. Det er også gratis å vise video i sanntid eksternt (enten via et eksternt Wi-Fi- eller 3G-nettverk) i et ubegrenset antall økter, men med en tidsbegrensning på 5 minutter per økt.
 • Lengre tider for eksterne visningsøkter og andre premiumfunksjoner kan kjøpes fra appen. Disse betingelsene kan endres.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i