Ikke tilordnet

  InfraCare infrarød lampe

  Effektiv smertelindring

  Philips InfraCare gir effektiv smertelindring for muskler og ledd. Den infrarøde varmen på 650 W er veldig behagelig. Den trenger dypt inn i huden, forbedrer blodsirkulasjonen og gir effektiv smertelindring for kroppsområder på 60 x 40 cm. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

InfraCare infrarød lampe

650 W, Behandling av halve kroppen, 63, 5 cm høy HP3641/01 Finn lignende produkter

Effektiv smertelindring

Dyp, gjennomtrengende, infrarød varme

 • 650 watts infrarød halogenlampe

  650 watts infrarød halogenlampe

  Philips InfraCare HP 3643 er optimalisert for effektiv smertelindring av områder på 60 x 40 cm, for eksempel ryggen, begge skuldrene og nakken eller låret. InfraCare har en innovativ infrarød halogenlampeteknologi. Den spesielle optikken, filteret og den kraftige halogenlampen på 650 watt er optimalisert, slik at du kan behandle halve kroppen (60 x 40 cm). Den har mye mer behagelig varme, fordi den infrarøde varmen blir bedre fordelt utover området som blir behandlet.

 • Justerbar vinkel med rotering

  Justerbar vinkel med rotering

  Takket være den store fleksibiliteten er InfraCare HP 3643 enkel å bruke for behandling av halve kroppen og for ulike situasjoner (f.eks. ligge på en seng eller sofa). Ved siden av høydejusteringen, kan lampehuset også enkelt justeres for optimal behandling av den aktuelle kroppsdelen, ved å flytte lampehuset i horisontal eller vertikal stilling (90 grader venstre/høyre) og ved å vippe den opp eller ned (45 grader).

 • Digital timer med automatisk utkobling

  Digital timer med automatisk utkobling

  Behandlingstiden kan enkelt overholdes ved å angi anbefalt eller foretrukne antall minutter. Den digitale timeren teller automatisk ned og slår lampen av automatisk når behandlingen er over.

 • Dimmer med tre varmeinnstillinger

  Dimmer med tre varmeinnstillinger

  Den infrarøde varmen fra InfraCare kan enkelt tilpasses personlige preferanser. Du kan velge mellom tre ulike nivåer av varmeintensitet for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

 • Dyp, gjennomtrengende, infrarød varme

  Dyp, gjennomtrengende, infrarød varme

  Infrarødt lys har vist seg å effektivt lindre smerter og plager som muskelsmerter og stive ledd. Den behagelige varmen fra det infrarøde lyset trenger dypt inn i huden, stimulerer blodsirkulasjonen og varmer opp musklene. Når musklene får denne varmebehandlingen, vil de automatisk løses opp og slappe av. Siden varmen gjør vevet mer elastisk, blir du mindre stiv og leddene mer fleksible.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i