Mini-Hi-Fi-anlegg

  Kraftig, klar og glimrende lyd

  FWM6000/10-Hi-Fi-anlegget skrur opp volumet i musikken med en effekt på 550 W RMS og 7500 W PMPO. En subwoofer leverer fyldige basstoner, mens UniSound gir klar og naturlig lyd. Gled deg over musikk fra USB-enheter og bærbare musikkspillere. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftig, klar og glimrende lyd

med dette bærbare lydsystemet

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker forbedrer lydytelsen ved å redusere intermoduleringen mellom wooferen og diskanthøyttaleren, siden hver transduser drives av en egen, dedikert forsterker. Resultatet blir dype og kraftige basslyder med kraftig effekt, uten at de forstyrrer de høyeste frekvensene for mye, slik at disse forblir rene og detaljerte. Sammen med den nøyaktige designen med aktiv deling, får du bedre kontroll på fasen og frekvensområdet til hver transduser, slik at du får en mer balansert og naturlig lyd.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • 3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  Med en 3-platers veksler for musikkavspilling kan du velge mellom tre forskjellige CDer i enheten når som helst. Med denne praktiske funksjonen kan du nyte forskjellig musikk samtidig som du sparer kostbar tid på å bytte CDer ofte.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • UniSound for naturlig og krystallklar lyd

  UniSound for naturlig og krystallklar lyd

  Gjør deg klar for musikk som er unektelig klarere og mer naturlig. UniSound-teknologien benytter seg av akustisk design det ypperste innen ingeniørkunst for å levere lyd slik den var ment å høres. I vanlige høyttalere leverer diskanten og basshøyttaleren lyd fra ulike steder. Dette skaper sterk forstyrrelser som forvrenger lyden, og dette fører til unaturlig, flat og kvalt lyd. UniSound frigjør musikken ved å plassere diskanten og basshøyttaleren i unike posisjoner og bruker en svært skjerpet delefilterkonstruksjon. Dette gir en sterk reduksjon av forstyrrelser og leverer en naturlig lyd som er tro mot opprinnelsen.

 • 500 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  500 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Ripp musikk fra CDer, radio og karaoke til en USB-enhet

  Ripp musikk fra CDer, radio og karaoke til en USB-enhet
Se alle spesifikasjoner
 • Unngå overdreven bruk av apparatet med volumet høyere enn 85 desibel. Dette kan føre til hørselsskade.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i