Underholdningssystem med dokkingstasjon

  DVD playback

  Underholdningssystem med dokkingstasjon

  Kos deg med videoer fra iPod, DVD og SD-kort

  Kos deg med DVDer og iPod-videoer på en 17,8 cm (7 ") widescreen-TV på dreibart bordstativ. Den smale og kompakte Philips DCP750 har også en SD/MMC-minnekortleser som gjør det mulig å vise digitalbilder eller DivX-filmer, som er lagret på minnekortet.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kos deg med videoer fra iPod, DVD og SD-kort

 • Spill av og lad iPod samtidig

  Spill av og lad iPod samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod'en. Med dokkingstasjonen kan du koble iPod'en direkte til dokking-underholdningssystemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod'en mens den spiller sangene slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at iPod-batteriet blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod'en. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk iPod'en når den står i dokkingstasjonen.

 • Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX®-kodede videoer i din egen stue. DivX®-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som lar deg lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX®-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • SD-/MMC-kortspor for film- og bildevisning

  SD-/MMC-kortspor for film- og bildevisning

  Vis og del videoklipp, bilder og musikk – enkelt og umiddelbart. For ekstra brukervennlighet har spilleren et innebygd kortspor for SD-/MMC-minnekort. Sett ganske enkelt minnekortet inn i sporet på siden av spilleren for å få tilgang til multimediefilene som er lagret på kortet.

 • Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • 7" LCD-fargeskjerm på dreibart bordstativ for forbedret visningsfleksibilitet

  7" LCD-fargeskjerm på dreibart bordstativ for forbedret visningsfleksibilitet
 • Én fjernkontroll for systemet og iPoden

  Én fjernkontroll for systemet og iPoden
 • Zero Bright Dot™-skjerm for optimal skjermkvalitet

  Gled deg over bilder i høy kvalitet helt uten irriterende lyspunkter på LCD-skjermen. Det forekommer ofte feil på LCD-skjermer – i LCD-bransjen kalles dette lyspunkter. Tidligere var det et akseptert faktum at masseproduserte LCD-skjermer hadde et begrenset antall lyspunkter. Den strenge kvalitetskontrollen som Philips bruker i produksjonen av bærbare DVD-spillere, gjør at LCD-skjermene produseres helt uten lyspunkter. Utvalgte bærbare DVD-spillere leveres med Philips Zero Bright Dot™-policy for å garantere optimal skjermkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i