CD-lydmaskin

  Musikk på farten

  Denne stilige og kompakte alt-i-ett-spilleren spiller alle CD-er, inkludert CD-R og CD-RW. Len deg tilbake og lytt til musikken som kan programmeres for 20 spors avspilling. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Musikk på farten

 • CD-programmering / shuffle/gjenta

  CD-programmering / shuffle/gjenta

  Med funksjonen Shuffle/Program/Gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – Shuffle, Program eller Gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

 • Stereo hodetelefonkontakt

  Stereo hodetelefonkontakt

  Koble til hodetelefonene for en mer personlig lytteopplevelse når du vil. Du kan glede deg over favorittmusikken med flott lyd uten å forstyrre andre, ved å koble hodetelefonene til spilleren.

 • MB/FM-stereotuner

  MB/FM-stereotuner
 • Flerfunksjonell LCD-skjerm

  Flerfunksjonell LCD-skjerm
 • Kompatibel med CD-R og CD-RW

  CD-RW-kompatibel betyr at lydanlegget kan spille av både CD-R- (CD-Recordable) og CD-RW-plater (CD-Rewritable). På CD-R-plater kan man bare spille inn én gang, mens man kan spille inn musikk eller skrive inn data flere ganger på CD-RW-plater . Disse platene kan bare spilles av på kompatible audio-CD-spillere. Laser-pickupen og CD-dekoderkretsene på CD-RW-kompatible spillere er spesielt utformet til å lese det spesielle lydinnspillingslaget med faseendringer på CD-RW-plater, slik at du alltid kan spille av musikk fra CDer du har spilt inn selv, på CD-spilleren.

Se alle spesifikasjoner
 • Unngå overdreven bruk av apparatet med volumet høyere enn 85 desibel. Dette kan føre til hørselsskade.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i