Trådløst musikksenter og stasjon

  Trådløst musikksenter og stasjon

  Hør på all musikken i alle husets rom

  Lagre all musikken som fyller livet ditt, på den 80 GB store harddisken og gled deg over trådløs overføring fra senteret til stasjonen. Opplev CD-ripping ved høy hastighet. I tillegg kan du spille av GoGear-enheten eller iPoden ved hjelp av 2-i-1-dokkingen (tilleggsutstyr).

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløst musikksenter og stasjon

Hør på all musikken i alle husets rom

Fullstendig musikalsk glede og frihet

 • Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Med trådløs streaming trenger du ikke å laste ned og lagre store musikkfiler på lydenheten. I stedet kan du lytte til favorittsangene dine mens de kontinuerlig streames til alle musikkstasjonene – samtidig. La musikken følge deg fra rom til rom med funksjonen for å lytte til musikk overalt – uten å måtte navigere på nytt og spille av. Musikkringkasting sender den musikken du ønsker fra senteret til alle stasjonene samtidig. Og med Mitt rom, min musikk kan alle familiemedlemmene nyte utvalgt musikk fra den lagrede samlingen i et rom som er utstyrt med trådløs musikksenter eller stasjon.

 • 80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  Den 80 GB store harddisken gir deg en stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale lydfilene dine. Den får enkelt plass til 1500 CDer. Plassbesparende, smart håndtering av lydsamlingen din og enkel tilgang, alt på ett sted.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Med Mitt rom og Min musikk kan hvert familiemedlem velge og spille av favorittmusikken sin fra de lagrede samlingene i det trådløse Streamium-musikksenteret. Teknologien for flerbrukertilgang overfører samtidig musikk fra Streamium-senteret til stasjonen. Ett Streamium-senter kan streame musikk til opptil fem stasjoner, noe som gir deg seks forskjellige musikkvalg, slik at hele familien kan høre på musikk i alle rom – samtidig og umiddelbart.

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • Super Sound Panel for en klar og dyp basslyd

  Super Sound Panel for en klar og dyp basslyd

  Super Sound Panel er et nyskapende, flatt høyttalerpanel som bruker avansert teknologi til å sende ut fulltonelyd av høy kvalitet fra en flat og kompakt høyttalerenhet.

 • Dokkingstasjon for GoGear og iPod (valgfritt)

  Med denne 2-i-1-dokkingstasjonen kan du koble Philips GoGear-spilleren eller iPODen direkte til det trådløse musikksystemet og nyte musikk med super lyd. Det er bare å sette det trådløse musikksenteret eller stasjonen i AUX IN-modus før du dokker den bærbare spilleren. Bruk senterets fjernkontroll for musikknavigering og kontrollen på den dokkede spilleren til å nyte musikksamlingen i de bærbare enhetene.

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Universal Plug and Play er en bransjestandardteknologi som lar deg koble deg til en hvilken som helst Universal Plug and Play-aktivert enhet for å motta eller overføre musikk. Det trådløse musikksenteret benytter Universal Plug and Play for å sikre en enkel standardmetode for tilkobling til andre Universal Plug and Play-aktiverte enheter. Du kan enkelt koble det trådløse musikksenteret til andre medieenheter for å motta eller overføre innhold.

 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i