1
PC-tilbehør

Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  Naturtro lyd med høy kvalitet

  Koble disse multimediehøyttalerne til en PC, MP3- eller CD-spiller, og lag umiddelbart ditt eget hjemmestereosystem. Den suverene bassen kan enkelt justeres, og du kan sette høyttalerne på skrivebordet eller veggen for å få perfekt lyd.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Naturtro lyd med høy kvalitet

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Teknologi for bassforsterkning med nivåkontroll

  Unik subwooferdesign produserer en mye dypere og fyldigere bass. Du har også muligheten til å velge det bassnivået du ønsker.

 • Perfekt for MP3, PC, TV, CD med mer

  Koble høyttalerne til alt utstyret. En flott måte å lytte til MP3-spiller, PC, TV, CD, DVD og alt multimediemateriale på.

 • Attraktiv høyglanset overflate

  Høyglanset "pianosvart" overflate tar seg særdeles godt ut i både klassiske og moderne hjem.

 • Ekstra hodetelefontilkobling til å lytte alene

  Dette høyttalersystemet har en ekstra hodetelefontilkobling. Koble til hodetelefonen, og få en personlig lydopplevelse når du vil.

 • Skjerming for magnetisme fjerner forvrengning fra dataskjermen

  Ettersom de kraftige magnetene i høyttalerdriverne er magnetisk skjermet, er det ingen fare for bildeforvrengning eller skader når høyttalerne er plassert nær dataskjermen.

 • Fjernkontroll for volum for enkel lydjustering

  Med den praktiske fjernkontrollen med ledning kan du justere volumnivået uten å reise deg.

 • Unik direkte MP3-inngang via fjernkontrollen

  Takket være den unike, direkte MP3-inngangen på fjernkontrollen, kan du enkelt lytte til MP3-spilleren. Koble lydutgangen på MP3-spilleren til 3,5 mm jack-kontakten på fjernkontrollen og nyt musikken.

 • Plug-and-Play for enklere installering

  Plug-and-Play gjør det mulig å installere eller tilføye en ny komponent og få den til å virke, uten at det er nødvendig å utføre en kompleks installeringsprosedyre eller en teknisk analyse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i