VisaPure

Ansiktsbørste for normal hud

  VisaPure

  Ansiktsbørste for normal hud

  Børstehode for normal hud

  Normal-børstehodet egner seg godt til normal hud, fet hud og kombinasjonshud. Børsten har 17 000 myke børstehår, med en unik børstehårsteknologi som fjerner ti ganger så mange urenheter og døde hudceller som du gjør med hendene, samtidig som den er like skånsom. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

VisaPure Ansiktsbørste for normal hud

For normal til fet hud, For daglig bruk, Bytt børstehode hver tredje måned, Enkel å bytte SC5990/10 Finn lignende produkter

Kompatible produkter

Børstehode for normal hud

For ren og myk hud

 • Øker absorberingen av hudpleieprodukter

  Øker absorberingen av hudpleieprodukter

  Med VisaPure kan du fjerne flere sminkerester og matte og døde hudceller. Hudpleieproduktene du liker best, som kremer, oljer og essenser, absorberes bedre i huden takket være den dyptgående rensen.

 • Børste til normal og fet hud, samt kombinasjonstyper

  Ti ganger mer effektiv enn rensing for hånd. Fjerner flere sminkerester, døde hudceller og smuss som kan tette porene og føre til hudormer. Øker absorberingen av hudprodukter som kremer og oljer.

 • Unik sammensetning av bust som renser ansiktet

  Alle VisaPure-børstene har en unik 5-i-1 børstehårsteknologi. Hver bust er polert to ganger, og de silkemyke endene sikrer en god gli. VisaPure-bustene er ekstra lange, noe som gjør dem svært komfortable mot huden. VisaPure-bustene er opptil tre ganger mindre enn porene dine for maksimal effekt, og de tette børstene dekker flere porer i én behandling som føles myk og luksuriøs under ansiktsrensingen. Materialet i børstene er nøye utvalgt for en vannavstøtende effekt.

 • Børstehode som klikkes på plass: enkelt å sette på og ta av

  Bare klikk på eller klikk av børstehodet. Børstehodene våre kan enkelt tilpasses og er kompatible med alle VisaPure-modeller.

 • Bytt børstehode hver tredje måned

  Skift ut børstehodet hver tredje måned for å oppnå best mulig resultat. Børsten er enkel å skifte ut ved at du drar børsten ut av enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i