Shaver series 7000

Våt og tørr elektrisk barbermaskin

  • KA
  • KA

  Shaver series 7000

  Våt og tørr elektrisk barbermaskin

  Beskytter mot irritert hud etter barbering

  Bruker du å få røde prikker og irritert hud av barbering? Å barbere seg med en elektrisk barbermaskin i stedet for barberhøvel er et skritt i riktig retning. Men hvis du vil ha en barbermaskin som er spesialist på området – da skal du velge Philips serie 7000 som er nr. 1 for ømfintlig hud. Beskyttende ringer rundt skjæreelementene minimerer effektivt friksjonen mot huden. Ringene er laget av et patentert materiale med mikroperler, og teknologien er dermatologisk testet og klinisk bevist å redusere hudirritasjon ved barbering. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 2 199,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Shaver series 7000 Våt og tørr elektrisk barbermaskin

SkinGlide-ringer, GentlePrecisionPRO-knivblader, Rengjøringsbørste og skjeggenhet S7530/50 Finn lignende produkter

Beskytter mot irritert hud etter barbering

Philips Nr. 1 på følsom hud

 • Patentert overflate med mikropartikler for myk, friksjonsfri barbering

  Patentert overflate med mikropartikler for myk, friksjonsfri barbering

  Beskyttende ringer rundt skjæreelementene - SkinGlide Rings – minimerer effektivt friksjonen mot huden. Ringene har et unikt, patentert belegg som består av tusenvis av pulveraktige kuler – som skaper en myk, friksjonsfri overflate.

 • Barberer skånsomt uten å lugge, selv på lengre skjeggstrå

  Barberer skånsomt uten å lugge, selv på lengre skjeggstrå

  Bladsystemet GentlePrecisionPRO er konstruert for at hvert skjeggstrå skal plasseres i optimal kutteposisjon, slik at bladet skjærer både lange, korte og liggende skjeggstrå perfekt uten å komme i direkte kontakt med huden.

 • Flex-hoder med fem retninger følger konturene med lettere trykk

  Flex-hoder med fem retninger følger konturene med lettere trykk

  Skjærehodene kan enkelt bøyes i fem retninger, slik at de forsiktig følger alle konturene i ansiktet og på halsen. Du trenger mindre trykk for å barbere tettere, og påkjenningen på huden minimeres.

 • Våtbarbering i dusjen eller med barberskum

  Våtbarbering i dusjen eller med barberskum

  Velg hvordan du vil barbere deg. Med AquaTec Wet&Dry kan du velge hvordan du vil barbere deg - en rask men behagelig tørrbarbering eller en skånsom våtbarbering med barbergel eller skum – du kan til og med bruke den i dusjen.

 • Intuitivt display og batteriindikator med tre nivåer

  Intuitivt display og batteriindikator med tre nivåer

  Det intuitive displayet til barbermaskinen viser relevant informasjon, slik at du kan få best mulig ytelse ut av barbermaskinen: batteriindikator med tre nivåer – rengjøringsindikator – indikator for lavt batterinivå – indikator for utskifting av skjærehode – indikator for transportlås

 • 50 minutter med trådløs barbering

  50 minutter med trådløs barbering

  Det kraftige og energieffektive Li-ion-batterisystemet gir deg følgende to alternativer: Hvis du lader barbermaskinen i én time, får du 50 minutters barberingstid. Hurtiglading gir nok strøm til én barbering. Alle SHAVER Series 7000-modellene er utformet slik at de kun kan brukes i trådløs modus, for sikker drift i våte omgivelser.

 • Barbermaskinen kan skylles under springen

  Barbermaskinen kan skylles under springen

  Åpne hodet på barbermaskinen for å skylle den godt under rennende vann.

 • Leveres med to års garanti

  Leveres med to års garanti

  Denne barbermaskinen fra Philips har to års garanti. Shaver series 7000 er utformet for å yte og vare.

 • Skjeggtrimmer for stubb eller trimmet skjegg

  Skjeggtrimmer for stubb eller trimmet skjegg

  Du skifter helt enkelt tilbehør. Klikk på plass skjeggtrimmeren med SmartClick-funksjonen og skap den skjeggstilen du vil ha. Velg mellom fem forskjellige lengdeinnstillinger for å få alt fra perfekt skjeggstubb til kort, velstelt skjegg. De rundede kantene på kammene hindrer at huden blir irritert.

 • Dyprengjørende ansiktsbørste

  Dyprengjørende ansiktsbørste

  Utviklet for skånsom dyprengjøring av ømfintlig hud. Klikk bare fast børsten på barbermaskinen og bruk den sammen med valgfri rengjøringslotion eller ansiktsvask. De 32 000 aktive børstestråene rengjør huden skånsomt i dybden. Børsten skrubber varsomt bort urenheter og død hud samtidig som den stimulerer blodsirkulasjonen for en friskere og mer glødende hud.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris
 • Philips' beste på sensitiv hud – sammenlignet med andre barbermaskiner fra Philips
 • 91 % av testpersonene opplevde mindre hudirritasjon da de brukte barbermaskinen Philips S7000 og rengjøringsbørsten – testet i Storbritannia blant personer som var misfornøyde med barberblad

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i