DVD-mikromusikkanlegg

  DVD-mikromusikkanlegg

  Slapp av til flott musikk og film

  Kjør på med det beste med dette Philips DVD-mikroanlegget – fra DVDer, Divx-filmer og MP3-CDer. Kraftige høyttalere med basspiper og høydefinisjons HDMI 1080p-oppskalering styrker hjemmekinoopplevelsen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-mikromusikkanlegg

DVD, HDMI ARC, CD, MP3-CD, USB, FM, Karaoke, 100W maks. MCD5110/12 Finn lignende produkter

Slapp av til flott musikk og film

Lidenskap for lyd

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • 100 W RMS total utgangseffekt

  100 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 100 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  Takket være den fullstendige filoverførbarheten, kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer digital musikk via den innebygde USB Direct.

 • Digital FM-tuning for å forhåndsinnstille opptil 20 stasjoner

  Digital FM-tuning for å forhåndsinnstille opptil 20 stasjoner

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonene uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Spill DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) og bilde-CD

  Spill DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) og bilde-CD

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som er tilgjengelig på markedet. DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) og Picture CD kan alle spilles av på spilleren. SVCD står for "Super VideoCD". Kvaliteten på en SVCD er mye bedre enn VCD, spesielt mye skarper bilde enn en VCD på grunn av høyere oppløsning. CD(RW) er en forkortelse for en CD-stasjon som kan spille av det vanlige overskrivbare CD-formatet.

 • Karaokeunderholdning hjemme som aldri tar slutt

  Karaokeunderholdning hjemme som aldri tar slutt
 • Bassreflekshøyttalere gir en dyp og kraftig bass

  I kabinettet blir det fra høyttalerelementets bakside generert en luftstrøm som føres ut gjennom akustisk justerte kanaler, og som gir en kraftigere og mer realistisk bassgjengivelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i