5.1-hjemmekinoanlegg

  HDMI

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Gled deg over kraften i hjemmekino

  Systemet leverer HD-bilder og surroundlyd i en stilig utforming i aluminium av høy kvalitet. Høyttalerne gir Hi-Fi-surroundlyd for å gi deg en kinoopplevelse hjemme. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hjemmekinoanlegg

Blu-ray-plateavspilling HTS7500/12 Finn lignende produkter

Gled deg over kraften i hjemmekino

med Blu-ray-plateavspilling

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

 • Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plater har kapasitet til å ta høydefinisjonsdata, i tillegg til bilder i 1920 x 1080-oppløsningen som definerer høydefinisjonsbilder. Scenene blir levende idet detaljene kommer mot deg, bevegelsene jevnes ut, og bildene blir krystallklare. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd – slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig. Den høye lagringskapasiteten på Blu-ray-platene gjør også at mange interaktive muligheter kan bygges inn. Sømløs navigering under avspilling og andre spennende funksjoner som hurtigmenyer gir en helt ny dimensjon til hjemmeunderholdningen.

 • Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft Dome diskanthøyttalere gjengir klart høye og mellomtonefrekvenser som forbedrer den generelle lydklarheten fra høyttalerne.

 • BD-Live* (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live* (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live gir deg en enda større HD-verden. Motta oppdatert innhold ved å koble Blu-ray-spilleren til Internett. Spennende nye ting som eksklusivt nedlastbart innhold, direkte begivenheter, live-chatting, spilling og handel på Internett venter på deg. Surf på HD-bølgen med Blu-ray-avspilling og BD-Live.

 • Clear Voice for tydeligere vokal i filmer og musikk

  Clear Voice for tydeligere vokal i filmer og musikk

  Altfor ofte går vi glipp av viktige øyeblikk i en samtale eller i inspirerende tekster i en sang. Ved å spole tilbake i DVDen forstyrres underholdningen, mens det å overse det som ble borte, gjør opplevelsen mindre. Clear Voice er nyskapende lydteknologi som øker klarheten betydelig i det som sies eller synges, enten det gjelder dialog eller sang. Den gjør at du får med deg hvert eneste ord, slik at du fullt ut kan glede deg over det du ser på.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utrolig enkelt utføres.

 • Energy Star for energisparing og lavt strømforbruk

  Energy Star for energisparing og lavt strømforbruk

  Energy Star-merkede elektriske husholdningsprodukter er designet for å bruke mindre strøm slik at du sparer penger samtidig som forurensingen begrenses. Energy Star-kompatible produkter bruker mindre enn 1 watt når de er i standby-modus. Som Energy Star-partner utvikler Philips produkter som er i samsvar med Energy Star-retningslinjene for energisparing. Dette oppnås ved et lavt strømforbruk i standby-modus takket være nyskapende standby-kretskobling og selektiv utvelgelse av komponenter som er laget av svært effektive materialer.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Avansert digital forsterker for klar og kraftig lyd

  Avansert digital forsterker for klar og kraftig lyd
 • Elegant utforming med aluminiumsutførelse og glasstativer

  Elegant utforming med aluminiumsutførelse og glasstativer
 • HDMI-kabel følger med

  HDMI-kabel følger med
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i