Soundbar-hjemmekinoanlegg

  Soundbar-hjemmekinoanlegg

  Uovertruffen surroundlyd uten rot

  Kos deg med kinolignende surroundlyd fra flere kanaler uten høyttalere og ledninger overalt. Philips SoundBar med Ambisound gir deg et komplett hjemmekinoanlegg, inkludert avspilling av Blu-Ray-plater i HD i én enkelt enhet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-hjemmekinoanlegg

Blu-ray-3D-avspilling HTS7140/12 Finn lignende produkter

Uovertruffen surroundlyd uten rot

Lidenskap for lyd

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 102 cm (40") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • BD-Live (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live gir deg en enda større HD-verden. Motta oppdatert innhold ved å koble Blu-ray-spilleren til Internett. Spennende nye ting som eksklusivt nedlastbart innhold, direkte begivenheter, live-chatting, spilling og handel på Internett venter på deg. Surf på HD-bølgen med Blu-ray-avspilling og BD-Live

 • Slank og elegant design i børstet metallutførelse

  Slank og elegant design i børstet metallutførelse
Se alle spesifikasjoner
 • Basert på forbrukertester for lyd, utført av Synovate i november 2010 i Tyskland, med sammenligning med en ledende konkurrent. Data på fil.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i