Hjemmekinoanlegg med DVD/SACD

  Hjemmekinoanlegg med DVD/SACD

  Se, hør og opplev alt

  Dette stilige, kompakte og fullstendig digitale hjemmekinoanlegget spiller nær sagt alle typer plater med høykvalitets Dolby-, DTS- og SACD-surround-lyd. Du kan bare slappe av og la deg oppsluke av filmer og musikk hjemme i din egen stue. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hjemmekinoanlegg med DVD/SACD

Progressive Scan HTS5310S/12 Finn lignende produkter

Se, hør og opplev alt

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Fargekodede kontakter gjør det enkelt og brukervennlig å koble høyttalerne og subwooferen til senterenheten på hjemmeunderholdningssystemet. Det er bare å koble kontaktene til de matchende fargene på baksiden av senterenheten.

 • Tårnhøyttalere i full lengde for en mer imponerende lyd

  Tårnhøyttalere i full lengde for en mer imponerende lyd
 • Progressive Scan for PAL og NTSC gir knivskarpe bilder

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Det resulterer i et flimmerfritt bilde med høy oppløsning og en bedre seeropplevelse.

 • Dome diskanthøyttalere, god SACD-lyd for høye frekv.

  Dome diskanthøyttalere forbedrer SACD-lyd ved de høyeste frekvensene ved å ta opp hver nyanse og modulasjon i lyden ved hjelp av en ekstremt lett og stiv membran laget av LEXAR. Dette gjør at diskanthøyttalerne gir bedre gjengivelse av høyere frekvenser. Den spesielle koniske formen på reflektorplaten sikrer en bedre spredning av de høyere frekvensene. Resultatet er forbløffende klare og skarpe høye toner og generelt mer balansert lydoppfatning.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og seeropplevelse.

 • Musikk: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW og Windows Media™-lyd

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

 • Bilde-CD (JPEG) med musikkavspilling (MP3)

  Bilde-CD er en CD-R- eller CD-RW-plate som du kan lagre MP3-filer og digitale bilder på. Når du setter inn en bilde-CD i DVD-spilleren, får du frem en skjermmeny som viser JPEG- og/eller MP3-filene på platen. Du bare velger musikken og bildefilene du vil kose deg med, og trykker på Play eller OK. Du kan se på bildene på TVen samtidig som musikken spiller.

 • Enkel installering for å klargjøre det komplette hjemmeunderholdningssystemet

  Philips leverer en hurtigstartveiledning for å hjelpe deg med den første installeringen av systemet. Den har en enkel fremgangsmåte med klare og tydelige fargeillustrasjoner som leder deg gjennom de grunnleggende trinnene ved tilkobling og hvordan du får bilde og lyd. Disse grunnleggende trinnene beskrives klart og tydelig på én side, som du finner i esken. Installeringen bør dermed gå fort og smertefritt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i