5.1-hjemmekinoanlegg

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Kraftig surroundlyd

  Forsterk hjemmeunderholdningsopplevelsen med hjemmekinoanlegget HTS3593 fra Philips. Synlige høyttalerelementer gir kraftig surroundlyd på 600 W og omsluttende 3D Blu-ray-plateavspilling. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hjemmekinoanlegg

Smart TV, 3D Blu-ray HTS3593/12 Finn lignende produkter

Kraftig surroundlyd

Med Blu-ray 3D

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD på Blu-ray-spilleren og/eller DVD-spilleren gir deg det siste innen DivX-teknologi, slik at du kan nyte HD-videoer og filmer fra Internett direkte på Philips-HDTVen eller på PCen. DivX Plus HD støtter avspilling av DivX Plus-innhold (H.264 HD-video med høykvalitets AAC-lyd i en MKV-filbeholder), og dessuten også tidligere versjoner av DivX-video opptil 1080p. DivX Plus HD for digital video i ekte HD.

 • Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Hjemmekinoanlegg og Blu-ray-spiller med Smart TV fra Philips gir deg en rekke forbedrede funksjoner, inkludert Net TV, SimplyShare og MyRemote. Net TV gir et bredt utvalg av elektronisk informasjon og underholdning til TVen, slik at du får tjenester som video-on-demand. Med SimplyShare får du tilgang til bilder, musikk og filmer som er lagret på PCen, mens du sitter i sofaen. Du kan også bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere hjemmekinoanlegget via appen MyRemote fra Philips.

 • Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Fest denne dokkingstasjonen til hjemmekinosystemet, så kan du nyte musikken, videoene og bildene fra iPod og iPhone. Dokkingstasjonen selges som valgfritt tilbehør.

 • Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn gjør at du enkelt kan spille av musikken din direkte fra en iPod/iPhone/iPad, MP3-spiller eller bærbar PC via en enkel tilkobling til hjemmekinoanlegget. Det er bare å koble lydenheten til lyd inn-kontakten og nyte musikken med den overlegne lydkvaliteten til Philips-hjemmekinoanlegget.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, TVer osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • 600 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  600 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Synlige høyttalerelementer for kraftig surroundlyd

  Synlige høyttalerelementer for kraftig surroundlyd
 • Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Philips MyRemote-appen er utviklet av Philips og gjør at du kan bruke iPhone, iPod Touch eller Android-smarttelefoner som en fjernkontroll for å kontrollere AV-produkter fra Philips i et nettverk. Appen gjenkjenner automatisk Blu-ray-spilleren, hjemmekinoanlegget eller Streamium-lydsystemet fra Philips som du har koblet til Wi-Fi-nettverket hjemme, og gir deg umiddelbart kontroll fra hvor som helst i huset. Det er mulig å bytte mellom forskjellige AV-produkter fra Philips og kontrollere hver enkelt av dem uavhengig av de andre.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i