Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Se, hør og opplev alt

  Dette stilige, kompakte og fullstendig digitale hjemmeunderholdningssystemet spiller nær sagt alle typer plater med høykvalitets Dolby-, DTS- eller flerkanalslyd. Du kan bare slappe av og la deg oppsluke av filmer og musikk hjemme i din egen stue.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se, hør og opplev alt

 • DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd DTS- og Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Fargekodede kontakter gjør det enkelt og brukervennlig å koble høyttalerne og subwooferen til senterenheten på hjemmeunderholdningssystemet. Det er bare å koble kontaktene til de matchende fargene på baksiden av senterenheten.

 • 4 x videooppsampling for forbedret bildekvalitet

  Videooppsampling er en teknologi som reduserer forstyrrelser og gir betydelig bedre bildekvalitet. Ved å øke videobehandlingshastigheten til 54 MHz eller til og med 108 MHz konverteres videoen i virkeligheten til 8:8:8*- (54 MHz) eller 16:16:16-format (108 MHz), som har omtrent 4 til 8 ganger bedre horisontal oppløsningsbåndbredde enn standard DVD-format. Dette reduserer "myggnettingforstyrrelsene" i MPEG og gir betydelig bedre bildekvalitet, ren og uten forstyrrelser.

 • Høyttalersystem med bredt spekter for virkelighetstro lyd

  Høyttalere med bredt spekter dekker hele spekteret av hørbare lydfrekvenser for å ta opp og gjengi et mer realistisk lydbilde. Siden det er bare én driver som gjengir hele spekteret av lydfrekvenser, er resultatet minimal faseforvrenging eller tidsforvrenging som kan påvirke lydkvaliteten.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og seeropplevelse.

 • Musikk: CD, MP3-CD, CD-R/RW og Windows Media™-lyd

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

 • Bilde-CD (JPEG) med musikkavspilling (MP3)

  Bilde-CD er en CD-R- eller CD-RW-plate som du kan lagre MP3-filer og digitale bilder på. Når du setter inn en bilde-CD i DVD-spilleren, får du frem en skjermmeny som viser JPEG- og/eller MP3-filene på platen. Du bare velger musikken og bildefilene du vil kose deg med, og trykker på Play eller OK. Du kan se på bildene på TVen samtidig som musikken spiller.

 • Enkel installering for å klargjøre det komplette hjemmeunderholdningssystemet

  Philips leverer en hurtigstartveiledning for å hjelpe deg med den første installeringen av systemet. Den har en enkel fremgangsmåte med klare og tydelige fargeillustrasjoner som leder deg gjennom de grunnleggende trinnene ved tilkobling og hvordan du får bilde og lyd. Disse grunnleggende trinnene beskrives klart og tydelig på én side, som du finner i esken. Installeringen bør dermed gå fort og smertefritt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i