Mini-Hi-Fi-anlegg for MP3

  Mini-Hi-Fi-anlegg for MP3

  Gled deg over MP3-musikk med fyldig lyd og flott tilkobling

  Spill dem, ripp dem og gå aldri glipp av favorittradioprogrammene. Med FWM593 kan du rippe musikkfiler fra CDer og radioinnhold. Med den beste, kraftige bassen og virtuell surroundlyd er livet bare en stor, kontinuerlig konsert.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gled deg over MP3-musikk med fyldig lyd og flott tilkobling

med Rip Plus

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lytteropplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • Karaokeunderholdning hjemme som aldri tar slutt

  Karaokeunderholdning hjemme som aldri tar slutt

  Med karaoke-funksjonen på DVD-spilleren får du underholdning som aldri tar slutt og maksimalt ut av lyd og sang. Du kan forbedre opptreden din ved å legge til ekko-effekt på stemmen. Med tonekontrollene kan du velge den tonearten som passer din stemme best.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Ripp musikk fra CDer, radio og karaoke til en USB-enhet

  Ripp musikk fra CDer, radio og karaoke til en USB-enhet
 • Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i